TRESemmé SHOOT BEHIND THE SCENES

7 toukokuun, 2015

Nyt vähän lisää fiiliksiä TREsemmén muutaman viikon takaisista kuvauksista, joista näittekin jo ensimmäisen videotutoriaalin tässä vappuaattona julkaisemassani postauksessa. Kuvauksissa Tresemmén lead stailisti Taavi Vuokkovaara tosiaan teki meille bloggaajille erilaisia trendikkäitä hiustyylejä, joista kuvattiin sekä videoita, että still -kuvia. Studiolla vierähti koko päivä ammattitaitoisten ihmisten ympäröimänä ja kuvaukset olivat kaikin puolin todella hauskat sekä myös ajoittain melko haasteelliset liikkuvan kuvan ansiosta. Mulle luotiin päivän aikana kaksi erilaista lookia, joissa molemmissa viihdyin todella hyvin. Mua jännittää joka kerta mennä jonkun muun meikattavaksi ja kammattavaksi, mutta tällä kertaa kaikki meni tosi nappiin. Kuvauksien jälkeen oli kiva fiilis ja sain päivän aikana myös itselleni vinkkejä niin hiustenlaittoon kuin meikkailuihinkin!

Kuvauksissa oli mukavan rento fiilis ja nauru raikasi koko päivän – tässä muutamia behind the scenes -kuvia studiolta!

Indiedays_Tresemme_Day1_BTS-19 Indiedays_Tresemme_Day2_BTS-26 Indiedays_Tresemme_Day1_BTS-25 Indiedays_Tresemme_Tuotteet-19 Indiedays_Tresemme_Day1_BTS-5 Indiedays_Tresemme_Day1_BTS-43 Indiedays_Tresemme_Day1_BTS-44 unnamed

TRESemmé Suomen Youtube -kanavalta löytyy jo muutamia TRESemmén uuden Perfectly undone -sarjan tuotteiden pohjalta tehtyjä hiustutoriaaleja mm. biitsikiharoihin sekä myös hieman fiinimpään Hollywood -lookiin. Niitä pääsette tsekkaamaan täältä!

 Kuvat: Jalmari Eskelinen

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply ... 7 toukokuun, 2015 at 9:04 pm

    Haloooo voisitko vastata niihin vähiin kommentteihin mitä sulle enää tulee?

  • Reply nora 10 toukokuun, 2015 at 9:54 pm

    Hei. Koska tuotteet tulevat kauppoihin? En löydä perfectly undone tuotteita nettikaupoistakaan..

  • Leave a Reply