MY DREAM HOME

9 toukokuun, 2015

Valtava sisustusinto on valloillaan, mutta vuokrakaksio asettaa valitettavasti omat rajoitteensa siistien juttujen toteuttamiseen. Mieletön hinku olisi ikiomaan ja isompaan asuntoon, mutta sitä ennen pitäisi selvitellä monia käytännön juttuja sekä sitten vielä löytää se the koti. Monia asunnon etsintöjä vierestä seuranneena olen oppinut, että sen oikean löytäminenkään ei välttämättä olekaan ihan helppo tai varsinkaan nopea homma. Jonain päivänä ennemmin tai myöhemmin on kuitenkin aika aloittaa etsinnät ja päästää sisustussuunnitelmat (jotka saattavat vielä muuttua moneen otteeseen) kunnolla irti!

Tässä iso kasa omia unelmiani ja inspiraatiota ♥ Ihania ideoita ja koteja!

koi1 koti2 koti3 koti4 koti5 koti6

Mukavaa lauantaita kaikille!

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply lintu 9 toukokuun, 2015 at 5:26 pm

    Itse asun pääkaupunkiseudulla poikaystäväni kanssa ja meillä on varmaan asunnon osto ensi vuonna edessä. Pitäisi nyt tänä vuonna mennä pankkiin kyselemään mahdollista lainamäärää, joka voitaisiin saada niin pystyisi aloittamaan haravoinnin kunnolla. Katsellaan lähes viikoittain myynnissä olevia asuntoja/taloja ja sitten iskee todellisuus päin kasvoja. Asunnot ovat järkyttävän kalliita, rumasti laitettuja (ei omaan makuun sopivia) ja sijainniltaan huonoja. Välillä sattuu vastaan muutamia helmiä, mutta minä en voi opiskelijana saada asuntolainaa vielä, joten asuntoprojekti on jäädytetty ainakin ensi kesään asti. Haaveilu ja katselu on jo aloitettu, joten on aika hyvä käry eri alueiden hinnoista ja asuntomarkkinatilanteesta. Vaihtoehtojahan siis on todella paljon, mutta heti kun rupee iskemään kriteerejä pöytään niin niitä karsiutuu todella paljon pois. Pitäisi päättää onko valmis ostamaan halvemman, remontoitavan asunnon vai kalliimman, muttovalmiin asunnon, joka saattaisi vaatia vain pientä päivitystä omaan makuun.

  • Leave a Reply