BRIGHT WHITE

12 toukokuun, 2015

Tykkään ihan älyttömän paljon tuosta valkoisesta takista, mutta se likaantuu valitettavan helposti. Tuo materiaali on jotenkin sellainen, että tahrat oikein jämähtävät siihen kiinni. Siellä se saattaa sitten pyykinkorin pohjalla lojua aina jo melkein toista viikkoa, enkä kerkeä käyttämään sitä niin paljon kuin haluaisin. Valkoinen takki tuo aina freshin fiilksen melkein millaiseen asuun tahansa!

Alla olevassa asussa tuli viihdytty aurinkoisena sunnuntaina..

DSC_4541 DSC_4582 DSC_4651DSC_4617DSC_4585DSC_4625DSC_4652Takki ja farkut Gina Tricot (saatu) / Paita Monki / Kengät Nike / Aurinkolasit Ray-Ban / Kello Gul Watches (saatu)

Kädessä komeilee uusi Gul -kello, jonka sain viime viikolla. Mikäli kyseisen merkin kellot miellyttävät silmäänne, niin kannattaa pysyä lähiaikoina kuulolla. Helatorstaina on nimittäin luvassa kelloarvontaa blogissa! 🙂

– Janni

No Comments

Leave a Reply