DENIM SKIRT

15 toukokuun, 2015

Sukkahousujen vihaaja ilmoittautuu! Käytän noita inhottavia pöksyjä vain pakon edessä, kuten esimerkiksi eilen, kun en malttanut enää odottaa tuon ihanan farkkuhameen käyttöönottoa 😀 Mulla on villi veikkaus, että tota hametta tullaan näkemään mun päällä kesällä paljon. Ton kanssa sopii niin rennommat kuin vähän siistimmätkin yhdistelmät riippuen aina muusta asustuksesta. Tulen varmasti kokeilemaan sen yhdistämistä myös korkkareiden ja topin kanssa johonkin illanviettoon kesällä, mutta yhtä hyvin voisin nähdä tuon rennon collegepaidan ja lenkkareiden kaverina. Kyseessä siis täydellinen monitoimivaate!

DSC_5043 DSC_5055 DSC_5031 DSC_5046 DSC_5052 Hame ja takki Lindex / Paita H&M / Kengät Converse / Aurinkolasit Ray-Ban

Kuvat: Terhi Suanto

Ps. Muistakaa käydä osallistumassa GUL -kellon arvontaan täällä!

♥ Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Taija 15 toukokuun, 2015 at 8:58 am

  Tsemppiä Helsinki City Runiin!! Mä olin kaksi viikkoa sitten juoksemassa puolimaratonin ja oli ihan super mahtava kokemus, vaikka alkuun jännitti tosi paljon ja lopussa ei tietenkään se juokseminen ihan mitään herkkua ole. Mut silti niin hieno kokemus! Nauti siis huomisesta ja luota itseesi! 🙂

 • Reply Memilla 15 toukokuun, 2015 at 9:19 am

  Täällä on toinen sukkahousujen vihaaja, joka kuitenkin on laittanut ne jalkaan samanlaisen hameen takia 😀 ja jotkut käyttää sukkiksia suunnilleen aina! 😮 mut kiva asu 🙂

 • Reply Sofia 15 toukokuun, 2015 at 4:21 pm

  Alan tykkää farkkuhameista joka kerta enemmän, iha sika kiva et ne tuli takasin! Tosi nappi asu<3

  sofiaelizabetha.blogspot.com

 • Reply Rosa 15 toukokuun, 2015 at 6:28 pm

  Siis. I so feel you! Ärsyttää, kun joka puolella (ei siis suomessa, vaan somessa) näkyy paljaita kinttuja ja kivoja asuja hameiden kanssa! Tahdon myös tareta hame päällä, ilman paleltumista. Mutta sukkikset, ne on vaan niin ärsyttäviä! Ehkä maltan vielä odottaa tai jos joku sattuis tietämään kivat sukkikset (tuskin semmoisia on), vetäisin ne päälle! 😀

 • Reply Jenspa 19 toukokuun, 2015 at 10:29 pm

  Täällä kans sukkahousuvihaaja, ne on niin inhottavat päällä! Aina tulee reikiä ja saa varoa miten ne laittaa päälle. Ja ihonväriset on vaan niin mummomaiset 😀 Monesti yritän laittaa päälle, mutta sitten totean että ei… Enkä ikinä löydä omaan ihonväriin sopivaa sävyä, joko liian tumma tai vaalea, tai ne on liian kiiltävät tai sameat. En osaa pitää edes sukkahoususukkia ilman tuota mummofiilistä!

 • Reply Noora 21 marraskuun, 2015 at 7:06 pm

  En vihaa sukkahousuja, mutta enpä oikein rakastakaan. Käytän kuitenkin usein. Harjoittelussa oli kuitenkin löytää oikeat sukkahousumerkit. Ja nyt kun olen ne löytänyt, käytän sukkiksia viikottain. Milloin hameen (myös farkku) kanssa, milloin housujen alla. Mummomaisuutta pyrin tietysti välttämään, myös ihonvärisissä sukkahousuissa. Oma suosikki sukkahousuissa on Wolford.

 • Leave a Reply