LEG LUXURY FINAL

17 toukokuun, 2015

Gilletten Lex Luxury -kampanja alkaa olla päätöksessään ja meikäläisen sääret parin kuukauden hellimisen jälkeen kesäkunnossa lukuunottamatta eilisen puolimaratonin jälkeensä jättämiä lihaskipuja. Kiitos vain teiltä saatujen vinkkien ja Gilletten helävaraisien höylien, sääreni eivät ole enää ärtyneet sheivailusta. En taida enää ikinä käyttää tuohon hommaan apuna muuta kuin sitä kookosöljyä, jota muutamat teistä vinkkailivat. Se yhdistettynä Gilleten kevyesti liukuviin kosteuttaviin teriin saa aikaan todella miellyttävän, hyväntuoksuisen ja sileän lopputuloksen!

On muuten ollut melkoista luxusta päästä testailemaan noita kaikkia höyliä tässä parin kuukauden sisällä ja etsimään sitä itselle täydellistä versiota. En ehkä muuten olisi raaskinut ostaa noin paljon erilaisia höyliä ihan muuten vain. Käytössä noissa on huomannut jonkin verran eroja ja voisin nyt vielä tässä lopussa koota yhteen omat suosikkini:

DSC_5659

  1. Venus Breeze – tämä on osoittautunut ehkä loppujen lopuksi kuitenkin omaksi lemppariksini ylitse muiden. Sen vaahtoavien ajoliuskojensa ansiosta. Tätä ei tosiaan tarvitse hätätilanteessa kuin kostuttaa runsaalla vedellä ja silti ajaa tosi sulavasti!
  2.  Venus Olay – Tässä on ehdottomasti paras tuoksu ja ajoliuskat kosteuttavat sääriä ihanasti!
  3. Embrace Sensitive – Erittäin hellävarainen 5-teräinen höylä, jossa runsaasti kosteuttavat häivähdyksen Aloe Veraa sisältävät liuskat. Ei ärsytä sääriä ja liukuu todella kevyesti!
  4. Venus Spa Breeze – Ihanan kevyt tuoksu ja kevyesti vaahtoavat liuskat. Ajaa todella smoothisti ja jättää iholle ihanan tuoksun!

gilletteKampanjan päätteeksi laitetaan vielä pystyyn pieni Instagram -kilpailu, jossa jakoon lähtee viidelle onnekkaalle Gilleten Venus Snap Embrace -matkahöyliä. Skabaan osallistuminen on superhelppoa, sillä osallistuaksesi sinun tulee vain lisätä Instagramiin vapaavalintainen kuva omista sääristäsi #venussnap -hashtagilla! Aikaa on vuorokausi tästä eteenpäin eli huomiseen maanantaihin iltapäivään asti 🙂 Tuon edellämainitun tägin takaa löytyy tälläkin hetkellä instasta jo melko suuri määrä kuvia, joten sieltä voi vaikkapa hakea inspistä omaan kuvaan!

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Pauliina 20 toukokuun, 2015 at 2:14 pm

    Silmiini osui nuo ekassa kuvassa olevat rayban aviator aurinkolasit, ihanan väriset! Osaatko vinkata, että minkä nimisistä laseista on kyse? 🙂

  • Leave a Reply