SATURDAY OUTFIT

18 toukokuun, 2015

Muutamat kuvat lauantaisen kauppareissun rennosta asusta. Hain perjantaina yhden kassillisen takkeja varastosta ja niiden joukossa lymyili myös tuo jo muutaman vuoden takainen lempparirotsi, joka valjastetaan taas ehdottomasti takaisin käyttöön. Hakusessa olisi myös joku astetta siistimpi khakivihreä takki ja Mangosta bongasinkin jo yhden potentiaalisen yksilön, mutta jätin sen vielä mietintään. Kuvissa näkyvät aurinkolasit sen sijaan olevat uusimmat tulokkaat omaan Ray-Ban -kokoelmaani. Lasien malli on Erica ja niissä on hopeiset peililinssit sekä hauskat samettiset pokat. Ne tuntuvat päässä ihanan pehmoisilta ja kevyiltä!

DSC_5585 DSC_5593 DSC_5643 DSC_5627 Takki Zara / Paita H&M / Farkut Gina Tricot* / Kengät Adidas / Aurinkolasit Ray-Ban Sunglasses shop / Kello GUL*

* = Saatu

Aurinkoista viikkoa kaikille!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Janette 18 toukokuun, 2015 at 8:17 am

    Ompas ihana asu, simppeli ja raikas! 🙂

  • Reply Helena 18 toukokuun, 2015 at 10:23 am

    Ihana lukea blogiasi,sillä se on niin inspiroiva! Varsinkin omaan pukeutumiseen saa lisää ideoita.

  • Leave a Reply