SEURAAVA JUOKSUTAPAHTUMA

21 toukokuun, 2015

Edellisestä juoksutapahtumasta aletaan olla pikkuhiljaa selviydytty ja seuraava puskeekin päälle melkein heti perään. Osallistumme nimittäin huomenna työporukan kesken Töölönölahdella järjestettävään yritysmaratonviestiin, johon ollaan kerätty vajaan kymmenen juoksijan tiimi. Jokainen vetää Töölönlahden ympäri (n. 2,2km) aina omalla vuorollaan ja rundeja tulee jokaiselle 2-3. Tapahtumaan on tänä vuonna ilmoittautunut mukaan ennätysmäärä yrityksiä ja voisin veikata, että tästä tulee superhauska juttu. Meillä on huipputiimi koossa ja musta on ihan mahtavaa, että lähdettiin tällaiseen mukaan!

En ole kovinkaan hyvin valmistautunut huomisen koitokseen, sillä ajatukset ovat viime viikojen ajan olleet ehkäpä kuitenkin enemmän siinä viime lauantaisessa HCR:ssä. Vasta eilen illalla kävin ensimmäistä kertaa testaamassa vähän vauhtia tuolle reilun kahden kilometrin pyrähdykselle ja totesin sen olevan yllättävän rankka, kun se tietenkin yritetään vetää oman tason mukaan siihen mahdollisimman kovaan aikaan. Läähätin loppumatkasta kuin hullu, mutta koutsina toiminut sisko mittasi kellosta ihan ok ajat meikäläiselle. Huomenna voisin kyllä koittaa vielä hieman enemmän puristaa adrenaliinipäissäni!

DSC_5905 DSC_5788DSC_5783

Olen muuten nyt muutamilla lenkeillä hakenut noista kompressiosäärystimistä vähän puhtia väsyneisiin jalkoihin ja fiilikset niistä ovat hieman kaksijakoiset. Välillä ne tuntuvat ahdistavan väsyneitä pohkeita entisestää, mutta sitten taas eilen askel tuntui niiden kanssa jokseenkin keveämmältä. Yhdellä lenkillä tosiaan jopa revin ne pois kesken matkan ja tungin taskuihin, kun ne tuntuivat niin ahdistavalta. Onko kenelläkään muilla ollut samanlaisia tuntemuksia?DSC_5792  DSC_5924 DSC_5943 DSC_5844DSC_5914DSC_5886

Takki Adidas* / Housut H&M / Kengät New Balance* / Reppu Björn Borg

* = Saatu

 Onko siellä ketään muita huomiseen yritysmaratonviestiin osallistujia? 🙂

♥ Janni

4 Comments

 • Reply Heinis 22 toukokuun, 2015 at 3:52 pm

  Mä en ole testannut juostessa kompressiosukkiani ollenkaan (ajattelisin kans, etteivät tuntuisi hyviltä?), mutta treenin jälkeen ne on tuntuneet täydellisiltä <3 Oikein tuntee, kun veri alkaa kiertää ja pohkeet tuntuu viileämmiltä.

  • Reply Janni 22 toukokuun, 2015 at 10:40 pm

   Olen nähnyt juoksijoiden käyttävän noita paljon ja siksi ajattelin itsekin kokeilla! Välillä toimii ja välillä ei… hmmm

 • Reply Päivi 23 toukokuun, 2015 at 9:57 am

  Samat juoksut takana, HCR ja yritysmaraton viesti! Miten juoksut kulki?

  • Reply Janni 23 toukokuun, 2015 at 10:03 am

   Melko hyvin kulkivat molemmat ja pääsin omiin tavoitteisiini 🙂 HCR alle 2h ja yritysmarathonilla kaikki kolme omaa kierrosta alle 10min! Meidän tiimi oli kuntosarjan 36. joten oltiin todella tyytyväisiä 🙂 Miten siellä meni?

  Leave a Reply