LIGHT TRENCH COAT

23 toukokuun, 2015

DSC_6205Torstaina oli ihanan lämmin päivä ja kevyellä trenssitakilla pärjäsi ulkona hyvin, vaikka alla ei ollut kuin pelkkä t-paita. Asu on kaikinpuolin todella basic arkiasu, jossa ei ole mitään sen erikoisempaa. Tollasissa meikäläisen kuitenkin voi hyvin bongata arkipäivinä ja nämä tämän tyyliset asut harvoin päätyvät blogiin asti. Se johtuu tosin enemmän kuvaajan puutteesta kuin siitä, että en kokisi asua kuvaamisen arvoiseksi. Olen nimittäin oppinut, että perus arkiasuja te blogini seuraajatkin suurimmaksi osaksi tykkäätte eniten katsella! DSC_6202 DSC_6207Takki ja farkut Gina Tricot* / Paita Zara / Kengät Nike / Aurinkolasit Ray-Ban

* = Saatu

Kuvista kiitos Nadjalle

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Milja 24 toukokuun, 2015 at 2:06 pm

  Ihana asu!!:)

  • Reply Janni 25 toukokuun, 2015 at 10:25 am

   Kiiitos!! 🙂

 • Reply tympiintynyt 24 toukokuun, 2015 at 5:16 pm

  Miksi näitä samoja asuja joka ikisessä blogissa? Koko asu nähty kevään mittaan joka paikassa.

 • Leave a Reply