PARVEKKEEN UUSI ILME

24 toukokuun, 2015

Mähän lupailin esitellä kuvia uudistuneesta parvekkeesta jo muutama viikko takaperin, mutta silloin tehty Ikean reissu meni niin reisille, että ei saatu mitään aikaiseksi. Lähestulkoon kaikki haluamamme tuotteet olivat loppuneet, vaikka olin vielä kotona tarkistanut ennen lähtöä, että niitä pitäisi löytyä. Oli kyllä sen verran vilkas päivä Ikeassa, etten toisaalta ihmettele, että tuollaiset sesonkituotteet oli myyty loppuun kyseisen päivän aikana loppuun.

Nyt olemme kuitenkin pikkuhiljaa saaneet hommia etenemään ja parveke näyttää sekä tuntuu jo huomattavasti viihtyisämmältä. Kuten jo alunperin sanoinkin, niin kauheasti ei tee mieli tähän parvekkeeseen panostaa, mutta tottakai haluan sen miellyttävän silmääni edes jollain tasolla. Puinen ulkokäyttöön soveltuva lattia löytyi viime viikonloppuna yllättäin Biltemasta, kun olimme hakemassa jotain ihan muuta tavaraa Joonaksen pientä veneprojektia varten. Lattia kaipaa vielä pientä hienosäätöä, mutta onhan tuo jo nyt betonilattiaan verrattuna monin kerroin kivemman näköinen ja ennen kaikkea kivan tuntuinen jalkojen alla. Valkoiset rottinkituolit bongasin puolestaan lojumasta naapurimme kellarikomerosta, mistä lunastinkin ne meille käyttöön. Heitin niiden päälle harmaat lampaantaljat ja nehän näyttävät ihan passeleilta. Pöydän roolia toimittavat kaksi pientä lavaa ja ne tulevat lähipäivinä saamaan maalia pintaan sekä pyörät alleen 🙂 Sitten alkaa kai olla melko valmista. Mistähän keksittäisi vielä jotain kätevää näkösuojaa tuohon lasituksen alaosaan – ideoita?

DSC_7020 DSC_7075 DSC_7057 DSC_7080 DSC_7069Ihanaa sunnuntaita kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Laura 24 toukokuun, 2015 at 5:44 pm

  Kivalta näyttää! Pidän rennosta ja maanläheisestä sisustustyylistäsi. Melko paljastava kyllä tuo alhaalta lasitettu parvekeseinämä! Tuli mieleen sellainen pajusermi, ainakin K-raudassa olen metritavarana nähnyt, josko se toimisi? Ainakin olisi tosi majamainen fiilis 😀 netistä nopeasti googlaamalla löytyi esim tämmöinen http://www.pihakauppa.fi/pajusermi-p-1477.html

  • Reply Janni 25 toukokuun, 2015 at 9:58 am

   Joo jotain tollasta kai voisi harkita 🙂 Kiitos paljon! 🙂

 • Reply Nina 24 toukokuun, 2015 at 7:23 pm

  Aivan ihana tuo lattia!! Voitko sanoa mitä maksaa? Neliöhinta varmaan? Kiitos jo etukäteen 🙂

  • Reply Janni 25 toukokuun, 2015 at 9:59 am

   Paketissa tuli 5 ”laattaa” ja niistä tuli 0,9neliötä. Meille nuo maksoivat n. 100e!

 • Reply Anni 24 toukokuun, 2015 at 9:51 pm

  Kivalta näyttää! Haluisin kysyä, että mistä ootte noi lavat hankkinu? Ollut jo pitkään haaveena väsätä lavoista sohvapöytä. 🙂

 • Reply Iida 25 toukokuun, 2015 at 9:17 am

  Kivan näköistä! 🙂 Minkä hintaista mahtoi tuo lattia olla?

  • Reply Janni 25 toukokuun, 2015 at 10:25 am

   Tsekkaa ylempi vastaus 🙂 Bilteman sivuilta myös varmasti löytyy!

 • Reply Mippu 25 toukokuun, 2015 at 5:05 pm

  Heippa, hienon näköinen parveke!

  Jos haluaa halvalla päästä näkösuojan kanssa, niin suosittelen piimällä tuputtamista! Itse tuputimme ikkunan alaosat kämpästä, joka oli ihan katutasossa.
  Pari kerrosta kun tuputti, niin sisälle ei nähnyt, mutta valo tuli silti läpi. Se ei alkanut lohkeilemaan eikä sulamaan, vaikka aurinko paistoikin päivän siihen suoraan. Ja se lähtee ihan pelkällä vedellä pois. 🙂

 • Reply Vh 26 toukokuun, 2015 at 6:43 am

  Oho me asutaan samoissa taloissa 😀 meillä on parveke pihan puolelle ja se oli tosi ikävää kun kaikki näkyi sinne 😀 käytiin hommaamassa Clasusta semmoset ”sumennustarrat” noihin alaikkunoihin ja niistä pääsee valo tosi kivasti läpi, mutta suojaavat tosi hyvin 🙂

 • Leave a Reply