AKUT LADATTU

25 toukokuun, 2015

Olipa outoa olla eilen kaksin kotona, kun meillä oli koko viime viikon ajan ”vieraita” kylässä. Ensin mun pikkusisko oli meillä maanantaista torstaihin asti ja Joonaksen serkku tuli sitten viikonlopuksi. Sisko oli meillä töissä suorittamassa TET -jaksoaan viime viikolla ja sen takia hän majoittui meillä useamman päivän. Meillä oli ihan superhauska viikko ja oli kiva viettää Aden kanssa monta päivää. Viikonloppu hujahtikin sitten rennoissa tunnelmissa ja se tuli kiireisen viikon jälkeen todella tarpeeseen. Sain hyvin ladattua akut tähän uuteen viikkon, joka tulee myös pitämään sisällään kaikennäköistä jännittävää!

Tässä asukuvia lauantailta..

DSC_6575 DSC_6659 DSC_6621 DSC_6591 DSC_6696 DSC_6631Takki ja paita H&M / Housut Gina Tricot / Kengät Converse / Aurinkolasit Ray-Ban

Huomenna meikäläinen heittää vihdoin hyvästit aivan liian pitkälle valahtaneelle tyvikasvulle ja istahdan kampaajan penkkiin. Mulla ei ole vielä harmainta aavistustakaan, että mitä haluaisin letille tehtävän, mutta eiköhän se tässä muotoudu vielä!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply