NUDE PHOTOSHOOT

25 toukokuun, 2015

Yhteistyössä Indiedays ja Maybelline.

Vajaat pari kuukautta sitten osallistuin Helsingissä Maybellinen järjestämiin ”nude” -kuvauksiin, jotka saivat minulle suuren perhoslauman vatsanpohjaan. Paikalla oli iso liuta eri alojen ammattilaisia häärimässä taustajoukoissa ja kampanjassa nähtiin meidän suomalaisien bloggaajien lisäksi blogimaailman isoja nimiä Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. En ollut ikinä ennen ollut mukana vastaavanlaisissa kuvauksissa ja paikan päälle vasta viimeisenä saavuttuani oli fiilikseni melko jännittynyt. Paljon uusia ihmisiä ja kova tempo aikatauluissa, mutta onnekseni kaikki meni kuitenkin loppujen lopuksi hyvin ja kuvauksien lopputuloksesta luvassa juttua myöhemmin. Tässä hieman behind the scenes -matskua päivän varrelta!

nude nude2To be continued…

Osa kuvista lainattu Julialta

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sinii 26 toukokuun, 2015 at 5:45 pm

    Heippa,

    tosi kivoja nää kuvat 🙂

  • Leave a Reply