TÄTÄ ON ODOTETTU

26 toukokuun, 2015

Vitsit miten innoissani olenkaan siitä asiasta, että tänään pääsen vihdoin eroon tuosta tämänkin postauksen kuvissa loistavasta jäätävästä tyvikasvusta. Yritin peittää sitä kotikonstein ennen näiden kuvien räpsimistä, mutta eihän se näköjään oikein putkeen mennyt 😀 Tänään marssin töiden jälkeen Pin Up -kampaamoon luottokampaajani Johannan käsittelyyn ja kuontalo saa liian pitkän tauon jälkeen uutta väriä pintaan – jeeee!

DSC_6883 DSC_6815 DSC_6898 DSC_6850 DSC_6879Takki Primark / Toppi Zara / Housut Gina Tricot / Kengät H&M / Aurinkolasit Ray-Ban

Kuvat: Kaisa / Si Moda

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Terhi 26 toukokuun, 2015 at 9:21 am

    Super hienoja kuvia, upea sinä ja ihana ihana asu! Muutama sydän emoji tälle : )

  • Reply Jeppu 26 toukokuun, 2015 at 10:46 am

    Mä haluuun noi sun kengät! Nimenomaan tolla pullealla ruutukuosilla 😀

  • Reply TanjaK 26 toukokuun, 2015 at 10:09 pm

    Mulla olis kanssa värjättävää. Jotenkin en vaan oo saanut aikaiseksi ja on alkanut ahdistaa kaiken maailman myrkkyjen tunkeminen iholle :/ Väri on kyllä valmiina kaapissa, joten ehkä se joku päivä hyppää päähän itsestään 😀

  • Leave a Reply