LAINEKIHARAT MUOTOILURAUDALLA

27 toukokuun, 2015

Vinkkailinkin jo TRESemmén kampanjan edellisessä postauksessa, että seuraavana olisi vuorossa meikäläisen omien käsien tuotos TRESemmén uusia Perfectly (un)done tuotteita hyödyntäen. Oma lempparikampaukseni on jo viime kesästä saakka ollut rennot muotoiluraudalla tehdyt laineet, jotka toimivat niin lyhyemmässä kuin pidemmässäkin tukassa. Pidennyksiä käyttäessäni saatan usein tehdä kiharat myös enemmän ”korkkiruuvityylillä”, mutta tuossa omassa lyhyemmässä tukassa ne eivät toimi, sillä hiukset näyttävät niin kiharrettuin mielestäni liian lyhyiltä. Nämä rennot laineet eivät lyhennä hiusta kuin hieman, mutta ne näyttävät heti kuohkeammilta ja laitetummilta, vaikka kampaus onkin todella rento!

Laineet syntyvät tosiaan muotoiluraudan avulla ja niiden aikaan saamiseksi ei todellakaan tarvita sen kummempia taitoja. Tässä nyt yksinkertaiset ohjeet step by step lainekampauksen luomiseen:

DSC_63931. Pese hiukset TRESemmé Perfectly (un)done shampoolla ja hoitoaineella. Ne eivät latista hiuksia ja antavat hyvän pohjan kiharoiden luomiseen!

2. Suihki hiuksiin kauttaaltaan lämpösuojaa ja harjaa hiukset läpi.

3. Kiinnitä osa hiuksista ylös, jotta saat ensin alemmat osiot kiharrettua.

4. Aseta hiusosio raudan väliin ja lähde vetämään alaspäin muutama sentti kerrallaan käännellen rautaa 180 astetta aina vuorotellen eri suuntiin ja käy kaikki hiukset läpi tällä tavalla. (VIDEO)

5. Kun hiukset on kiharrettu kauttaaltaan, suihki hiuksiin TRESemmén Perfectly (un)done suolasuihketta ja rutistele samaan aikaan hiuksia käsillä. VALMIS!

DSC_6385 DSC_6553 DSC_6548 DSC_6539

Mitäs tykkäätte lopputuloksesta?

TRESemmén suolasuihke antaa hyvän mattapinnan ja tekstuurin hiuksiin tekemättä niitä kuitenkaan koviksi ja koppuraisiksi. Tämän ansiosta se taitaakin olla oma suosikkini kaikista kokeilemistani suolasuihkeista. Perfectly (un)done -sarjan shampoo ja hoitoaine eivät valitettavasti ole omiaan meikäläisen jo ennestään karhealle ja kuivalle hiukselle, mutta liukkaille ja latteille hiuksille se toimii kuulemma loistavasti. Kyseisen sarjan tuotteet eivät sisällä ollenkaan silikonia ja tämän ansiosta ne eivät latista enempää jo ennestään ohuita ja liukkaita hiuksia. Suosittelen kokeilemaan, mikä omistat liukkaan hiustyypin!

Aikaisemmat kampanjapostaukset tutoriaalivideoineen ovat nähtävissä täällä sekä täällä 🙂 Kampanjan kaikki videot löydätte TRESemmé Suomen omalta Youtube -kanavalta!

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna 27 toukokuun, 2015 at 5:55 pm

  Todella harvoin tulee kommentoitua oikeestaan mihinkään blogeihin enää, mutta nyt on kyllä pakko. Musta on ihan mahtavaa, miten kerrot aina myös näissä sun yhteystyöpostauksissa rehellisesti mistä pidit ja mistä et, etkä vaan jää hehkuttelemaan niitä hyviä tuotteita. Pistin tän merkille jo muistaakseni siinä Garnierin kamppiksessa mihin osallistuit. Susta vois monet muut bloggaajat ottaa mallia! 🙂

 • Reply Tarja 27 toukokuun, 2015 at 6:51 pm

  Kiva kampaus! Ohjekin on niin helppo, että voisi vaikka kokeilla 🙂

 • Reply Ässätässä 27 toukokuun, 2015 at 7:08 pm

  Moi Janni! Millasia lenkkejä juoksit ennen puolimaraa? Entäs muut treenit? Ja miten valmistauduit itse juoksuun?

  Mulle tarjoutui mahdollisuus juosta puolikas ens viikonloppuna, mutta kun aikaa on vaan viikko vähän epäilyttää omat kyvyt. Kymppi kulkee ihan kivasti, mut siitä pidemmälle en mee vannomaan. Mitää hirveitä reenejäkään ei varmaan voi tässä vaiheessa enää ottaa.

 • Reply Jenni 29 toukokuun, 2015 at 10:33 am

  Tää oli kiva postaus! Kampaus menee kokeiluun 🙂 Oli myös kiva, että kerroit minkälaiselle hiustyypille shamppoo ja hoitoaine toimii mahdollisesti!

 • Leave a Reply