MITÄ ODOTAN KESÄLTÄ

4 kesäkuun, 2015

Kesä on lempivuodenaikani – siitä ei ole epäilystäkään. Valitettavasti se aika vaan on niin harmillisen lyhyt, jonka saamme täällä Suomessa lämmöstä nauttia. Sitä suuremmalla syyllä kesästä onkin otettava kaikki irti ja nautiskeltava kaikin rinnoin, kun tällä puolella maapalloa kerrankin saadaan lämpöä ja ennen kaikkea valoa. Mä en ikinä valita liian kuumista hellejaksoista, enkä koskaan varmasti tulekaan valittamaan. Kyllä sitä talvella keretään taas palella varmasti koko vuoden edestä. Nyt nautitaan!

Mä odotan omalta kesältäni muun muassa seuraavia juttuja:

1. Ihania lämpimiä kesäiltoja ulkosalla hyvässä seurassa.

2. Paljon jäätelöä.

3. Omalla pienellä veneellä seikkailua Kotkan saaristossa.

4. Mökkireissuja.

kesa5. Hauskoja etelän matkoja niiden tärkeimpien kanssa.

6. Litratolkulla mansikoita.

7. Kylmää Cokista kuumassa auringossa.

8. Nurmen tuoksua.

9. Häähumua.

kesa210. Lämmintä kesätuulta.

11. Kesäsateen jälkeistä tuoksua.

12. Kauniita auringonlaskuja.

13. Rantasaunaa ja meressä uimista.

14. Grilliherkkuja.

15. Kylmää valkoviiniä lämpöisenä kesäiltana.

kesa3

16. Rannalla makoilua.

17. Syvää rusketusta.

18. Piknikkejä.

19. Festareita.

20. Rentoutumista ja lomaa!

Olen aivan varma, että tästä tulee hyvä kesä!

 

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Rosbe 4 kesäkuun, 2015 at 11:33 am

  Voi että ihan sydäntä särkee ku kattoo näitä ihanan kesäsiä kuvia ! Kaiken järjen mukaan nyt pitäis olla ihana aurinkoinen kesä, mutta ei, vettä tulee neljättä päivää taivaan täydeltä.. Jospa se vaan säästää kesäilmoja ens viikolle ku mulla on kesäloma ♡

 • Reply Sane 4 kesäkuun, 2015 at 12:21 pm

  Oi että, ihana postaus niin kesäfiilis! Oon jo vuosia sun blogia seurannu ja tää vaan paranee vuosi vuodelta! Ihanaa kesän odotusta sulle Janni

  • Reply Janni 5 kesäkuun, 2015 at 7:00 am

   Voi kiiitos!! Aivan ihanaa kuulla tällaista palautetta <3 aurinkoista kesää sulle myös

 • Reply nanette 5 kesäkuun, 2015 at 11:01 am

  Mä oon viime kesästä lähtien tehnyt kesän to do-listan, jotta en unohda niitä asioita mitä talven ja kevään aikana toivon kesältä. Lista ei oo mikään ”nämä asiat on pakko tehdä”, vaan se on enemmänkin sellaisen muistutus niistä asioista mitä kesän aikana olisi kiva tehdä, ja tämä sinun listasikin on aika samankaltainen. 😀 Minulla on lisäksi listalla kaikkien kesäkaupunkien kiertely, koska siitä tykkään aina eniten; Fiskars, Raasepori, Hanko, Porvoo jne. Onneksi töistäkin on tänä vuonna melkein 4 viikkoa palkallista lomaa, ehtii oikeasti rentoutua ennen kuin opiskelut jatkuvat taas syksyllä. Ihanaa kesää sinullekin! 🙂

 • Leave a Reply