SUMMER BRONZE NUDE

7 kesäkuun, 2015

Yhteistyössä Indiedays ja Maybelline.

Lupasinhan viikko sitten, että seuraavassa Maybellinen kuvauksiin liittyvässä postauksessa mentäisiin suoraan asiaan ja nyt on sen aika. Koko kampanja on siis alusta asti pyörinyt Maybelline New Yorkin uuden Nudes -luomiväripaletin ympärillä, jonka tiimoilta mainitsemani kuvauksetkin järjestettiin. Pääsin silloin kokeilemaan ensimmäistä kertaa tuota monien mahdollisuuksien palettia, joka onkin siitä lähtien ollut melkeinpä päivittäisessä käytössäni. Siitä nimittäin sattuu löytymään kaikki sellaiset värit, mitä meikäläinen tarvitsee niin arkeen kuin juhlaankin. En ole oikein ikinä osannut käyttää räikeämpiä värejä silmämeikissäni ja siksi tuollainen neutraali, useamman sävyn paletti on mulle ihan unelma!

Meille jokaiselle bloggaajalle oli jo etukäteen valittu omat nude -lookit, jotka sitten tehtiin kuvauksissa juuri tuota nimenomaista Nudes -luomiväripalettia hyödyntäen. Mulle oli valittu lookiksi kesäisen hehkuva Summer Bronze Nude, jonka mukaan syntyi ammattilaisten käsissä yhtenäinen kokonaisuus niin meikin, hiusten kuin vaatteidenkin osalta. Olimme myös saaneet muutamaa päivää ennen kuvauksia mood boardit, joista saatiin jo vähän viitteitä omista lookeistamme.

Tältä näytti lopputulos omasta Summer Bronze Nude -lookistani:
maybelline

Ja tässä se erittäin monikäyttöiseksi osoittautunut Maybelline Nudes -luomiväripaletti:

DSC_8935

Oma meikkilookini sekä koko lopullinen stailaus osui todella hyvin omaan makuuni. Meikki oli hyvin voimakas, mutta ihanan kesäinen ja oranssihtava huulipuna toi siihen raikkautta. Oli kyllä jotenkin jännä nähdä ensimmäisen kerran tuo lähikuva omista kasvoistani noin vahvalla meikillä ja tuijottelinkin kuvaa jokusen tovin pähkäillen, että olenko siinä oikeasti minä itse 😀 Loppujen lopuksi tunnistin kuitenkin itseni – huh!

Joko te olette kerenneet tutustumaan tuohon Nudes -palettiin?

Entäpä mikä on tuomionne tuosta mun lookista?

Behind the scenes matskua kuvauspäivältä nähtävissä täällä ja kampanjan teaser -video täällä. Seuraavaksi onkin sitten luvassa tutorialvideo tuohon Summer Bronze Nude -lookiin!

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply InkaNitta 7 kesäkuun, 2015 at 2:38 pm

  Näyttää kyllä hyvältä! Tossa paletissa on kyllä tosi hyvät värit, että voisin itsekkin hankkia.

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

 • Reply Jutta 7 kesäkuun, 2015 at 10:42 pm

  Vaude! Miten hienosti tulee esiin sun siniset silmät. 🙂 Toi paletti näyttää kyl hyvältä. Itelläkin just noi värit paljon käytössä.

 • Reply lime 7 kesäkuun, 2015 at 11:11 pm

  uu hienoja kuvia! Paljonko toi paletti muutes maksaa? 🙂

  • Reply janika 16 kesäkuun, 2015 at 12:26 pm

   Eilen itsekkin ostin tuon paletin täällä se maksoi 10.90€ että ei minusta kallis:)

  Leave a Reply