MAINOSKUVAUKSIEN TAUSTAJOUKOISSA

10 kesäkuun, 2015

Mä pääsin tuossa pari viikkoa sitten Indiedaysin ja ASUSin yhteistyökampanjan merkeissä tutustumaan ASUSin uuden ASUS Transformer Book T100 Chi Suomen lanseerauksen mainoskuvauksiin. Paikalla pyöri minun lisäkseni myös muita bloggaajia sekä iso taustatiimi eri alojen ammattilaisia. Oli todella mielenkiintoista päästä seuraamaan kuvauksien etenemistä ja lahjakkaiden ihmisten työskentelyä. Imin itseeni valtavan määrän inspiraatiota päivän aikana!

Paras juttu mielestäni oli se, että tällä kertaa normaalin studion sijaan ASUSin pääkonttorilta oli toivottu kuvauspaikaksi jonkun oikean ihmisen kotia ja sen kautta tietynlaista aitoa tunnelmaa. Kuvaukset päästiinkin lopulta toteuttamaan aivan upeassa miljöössä Alexan ja hänen miehensä juuri valmistuneessa kodissa. Talo itsessään on jo lähemmäs sata vuotta vanha, mutta tämän asunnon pinnat kiiltävät uutuuttaan ja kaikki on tarkoin viilattu asujiensa tyyliin sopiviksi. Asuntoa remontoitiin useamman kuukauden ajan ammattilaisten toimesta ja sen jälkeen viimeisteltiin upealla sisustuksella. Alexalla on vahva oma sisustustyyli, jota koko asunto henkii lattiasta kattoon. Asunnossa on sekoitus uutta sekä vanhaa ja sieltä löytyy yhdistettynä monia eri metallinsävyjä sulassa sovussa. Suosikkijutuikseen Alexa mainitsee sisustuksen suuhteen vaaleat pinnat sekä niiden tuoman valoisuuden, marmorin ja kultaiset yksityiskohdat. Lisää pääsette lukemaan Alexan asuntoblogista!

DSC_6020asusDSC_5975DSC_6065Kampanjan kuvauksissa stailistina toimi bloggaajanakin tunnettu Martina Martiala, joka työskentelee päätoimisena stailistina ja tekee suurimmaksi osaksi duunia eri artistien parissa, mutta myös mainoskuvaukset olivat mimmille tuttua kauraa. Martina oli saanut ennen kuvauksia ASUSin pääkonttorilta Ruotsista melko tarkat mood boardit asukokonaisuuksien suunnitelua varten. Sen pohjalta hän oli koonnut useamman eri asun, joista asiakkaan kanssa yhteistuumin valittiin kaksi sopivinta. Asiakas toivoi hillittyjä, trendikkäitä ja selkeitä asuja, jotka eivät veisi liikaa huomiota mainostettavalta tuotteelta. Tämän mainoskampanjan kohderyhmänä ovat nuoret naiset, joten se oli myös tärkeä pointti asujen valinnassa! DSC_6109 asus2Niin ikään myös meikkaaja-maskeeraaja Jaana Veronika oli saanut Ruotsista mood boardit meikkilookin ja hiuksien suunnittelun pohjalle. Nekin olivat jo itsessään hyvin selkeät ja henkivät asun kanssa samaa rentoa huoletonta fiilistä. Meikistä toivottiin neutraalia, raikasta ja hehkuvaa  – eikä pitänyt unohtaa lookin yhteensopivuutta myös kuvausmiljöön sekä asun kanssa!DSC_6153Kampanjassa ovat minun lisäkseni mukana neljä muuta ihanaa Indiedays -bloggaajaa – Soile, Nadja, Uino ja Iina. DSC_6185Näiden mainoskuvauksien pääosassa oli siis ASUS Transformer Book T100 Chi -yhdistetty tabletti ja kannettava tietokone, jonka tulen pian saamaan tämän kampanjan tiimoilta myös itselleni käyttöön. Tuo uusi Transformer Book on kokoonsa ja virtaviivaiseen ulkomuotoonsa nähden todella tehokas paketti, jolla pitäisi onnistua hieman vaativampikin työskentely. ASUS on mulle entuudestaan tuttu jo vuosien takaa ja nykyinen, sekä myös aiempikin läppärini ovat olleet kyseisen merkin tuotevalikoimasta peräisin. Sanomattakin siis selvää, että olen ollut tyytyväinen ASUSin tuotteisiin ja kovin odotuksin lähdenkin nyt testaamaan tätä uutukaista. ASUSin huipputason tuotekehitys todella näkyy laitteissa niin suorituskyvyn kuin silmiä hivelevän ulkomuodonkin puolesta – tuotteet näyttävät sekä tuntuvat käytössä laadukkailta. Tulen kertomaan käyttökokemuksia tuosta uudesta tulokkaasta lisää muutaman viikon päästä, kunhan olen päässyt sitä kunnolla testaamaan!

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Pihla 11 kesäkuun, 2015 at 1:27 pm

    Olipa kiva lukea mainoskuvausten taustajuttuja!! Tosi mielenkiintoista ja jotenkin inspiroivaa 🙂 vitsi kun itekin pääsis seuraamaan ja toteuttamaan tuollasta!

  • Leave a Reply