ROAD TRIPILLÄ

11 kesäkuun, 2015

DSC_9987Meikäläinen starttasi kesän maakuntakierroksella, kun lähdin eilen työn puolesta suorittamaan pientä parin päivän road trippiä. Ensimmäiseksi ajoin aamulla aina Kokkolaan asti ja siitä sitten tulin alaspäin pysähtyen Vaasassa ja Seinäjoella. Vietin yöni Seinäjoella hotellissa ja tänään on vielä tarkoitus suunnata Tuuriin ja sieltä sitten takaisin kohti Helsinkiä. Mä olen loppujen lopuksi kiertänyt Suomen kaupunkeja todella vähän ja noissa kaikissa edellämainituissakin tuli nyt käytyä vasta ensimmäistä kertaa. Pitäisi ehdottomasti toteuttaa joku road trip joskus ihan vapaa-ajalla ja käydä tutustumassa kaupunkeihin paremmin. Kilometrejä kertyy sen verran kivasti tässä parin päivän aikana, että veikkaanpa unen tulevan nopeasti tänään omassa sängyssä!DSC_9940 DSC_9930 DSC_0019Neule Weekday / T-paita Gina Tricot / Farkut Monki / Sandaalit Nike

Kuvat ovat peräisin maanantai-illalta, kun käytiin Terhin kanssa haahuilemassa kaupungilla!

Kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply