PÄIVITETTY KOTI

12 kesäkuun, 2015

Sisustusjuttuja taidetaan pyydellä aina joka kerralla, kun kyselen teiltä postaustoiveita. Niitä mä voisinkin ehdottomasti tehdä enemmän, enkä nyt välttämättä siis tarkoita pelkästään oman kodin esittelyä, vaan kaikkia inspisjuttuja ja muuta. Tämän oman kämpän valokuvaaminen aina uudelleen ja uudelleen tuntuu jotenkin turhalta, vaikka ainahan täällä jotain pikku muutoksia tapahtuukin ja tulee uusia juttuja pikkuhiljaa. Itse tosin tykkään kuitenkin kovasti katsella muiden blogeissa kotikuvia ja niistä saa aina poimittua jotain inspistä myös tänne omaan huusholliinkin. Ehkäpä nämä oman kodin nurkat vaan tuntuvat itselle niin nähdyiltä, että sitä jotenkin harhautuu ajattelemaan, että sisustuspostaukset omasta kämpästä olisivat jotenkin tylsiä. Mitä mieltä olette?

Oli miten oli, niin tässä tulee nyt viime kertaiseen verrattuna hieman päivitettyä kuvamateriaalia meidän kotoa.

kotia2 DSC_8025 DSC_8095 kotia DSC_8044 DSC_8104 DSC_8120Mä en voi uskoa, että olen taas toivottelemassa hyviä viikonloppuja täällä 😀 Aika rientää!

Eli huippu kivaa ja aurinkoista kesäviikonloppua kaikille!!

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply f 13 kesäkuun, 2015 at 12:08 am

  ihanan näköstä! kiva tunnelma. kaikki on kyllä kohdallaan. mistä muuten toi ylimmissä kuvissa näkyvä kirjainjuliste on?:)

  • Reply Janni 14 kesäkuun, 2015 at 12:19 am

   Voi kiitos 🙂 Se on Moko Marketista!

 • Reply neea 14 kesäkuun, 2015 at 4:26 pm

  Nää on ihan parhaita postauksia, sulla on niin kiva sisustustyyli! 🙂

 • Reply Reetta 14 kesäkuun, 2015 at 11:19 pm

  Moikka! Aivan tosi kivan näköinen koti teillä! Haluaisin kovasti tietää, mistä olet hommannut nuo tikkaat? Ostitko vai teitkö itse? Olen himoinnut sellaisia todella pitkään…

 • Leave a Reply