SATEINEN KIRPPISPÄIVÄ

15 kesäkuun, 2015

Eilinen sadepäivä tuli vietettyä kirppismeiningeissä. En valitettavasti kerennyt täällä blogissa tuosta huutelemaan sen enempää etukäteen, mutta Instagramin puolella huikkailin tapahtumasta. Kirppis järjestettiin nyt tänä viikonloppuna ensimmäistä kertaa Konepajan Brunon tiloissa Aleksis Kiven Kadulla VR:n vanhalla konepajalla, mutta tulevaisuudessa tästä tulee joka viikonloppuinen huvi. Moni on varmasti kaivannut muutama vuosi sitten lopettaneelle Valtterin kirppikselle korvaajaa ja nyt sellainen viimein saatiin – ihan huippua! Lauantaina tuolla tosiaan oli vietetty avajaisia, mutta sunnuntai taisi perinteisenä kirppispäivänä olla suositumpi ja ihmisiä oli kurjasta kelistä huolimatta paljon liikkeellä. Sisällä oli hyvä tunnelma ja paikan päältä sai lisäksi kahvia sekä superhyviä burritoja 🙂 Tulen ehdottomasti käymään tuolla jatkossakin niin myyjän kuin shoppailijankin roolisa!

DSC_0560 DSC_0611 DSC_0552 DSC_0586 DSC_0543 DSC_0640Kiitos kaikille shoppailijoille ja erityisesti ihanille moikkaamaan tulleille blogin lukijoille!

♥ Janni

4 Comments

 • Reply Huh juh 15 kesäkuun, 2015 at 11:47 am

  Burrito makso 7€ 😮
  siis pelkkä burritoko maksoi noin paljon..johan tolla hinnalla saat mäkkäristä aterian tai parikin juusto ateriaa.
  opiskelija budjetilla sais vaan kuola valuu suupieliä pitkin noilla hinnoilla ja tyytyy nuudeliin kotona 😀

  Muuten varmasti kiva tapahtuma tuommoinen.

  • Reply Janni 15 kesäkuun, 2015 at 12:30 pm

   Olipa muuten makukin melkoisesti freesimpi verrattuna mäkkärin safkoihin 🙂

 • Reply Julia-Maria 15 kesäkuun, 2015 at 9:11 pm

  Auts sama otsikko kun Uinolla 😀

  • Reply Janni 16 kesäkuun, 2015 at 12:02 pm

   En nää tota kauhean vakavana asiana 🙂

  Leave a Reply