#FREZZAPIKNIK

16 kesäkuun, 2015

Yhteistyössä Indiedaysin ja Pauligin kanssa.

DSC_0055Aurinkoiset piknikit ovat asia, josta haaveilen aina kesän tullen, mutta harvemmin niitä tulee sitten kuitenkaan toteutettua. Ei luulisi olevan vaikeaa ottaa vaan viltti mukaan, käydä ostamassa kaupasta eväät ja mennä ystävien kanssa johonkin puistoon istuskelemaan, mutta jotenkin sopivaa hetkeä ei vain tunnu löytyvän kovin helposti. Kaikilla on omat menonsa ja Suomen kesässä ei loppujen lopuksi ole välttämättä montaakaan lämmintä ja aurinkoista päivää, jolloin suunnittelman voisi toteuttaa.

Nyt sain Pauligilta pienen potkun persuksille tämän asian kanssa ja heidän innoittamanaan vietettiin viime viikolla aurinkoista piknik -iltapäivää Joonaksen kanssa lähipuistossamme. Paulig tarjosi meille laktoosittoman Frezza -tuoteperheen tuotteita nautiskeltavaksi piknikille, sekä eurolavan pöydäksi ja tyynyt istuinalusiksi. Saatiin tosiaan maistella Frezzaa useissa eri mauissa, joissa ei loppujen lopuksi huomattu ihan hirvittävän suuria eroja. Omaksi suosikikseni valikoitui perinteinen hieman suklainen Mocca -maku, kun taas Joonaksen mieleen oli vahvimmin kahvilta maistuva Forte. Itsehän en juo normaalisti kahvia ollenkaan, mutta nämä jäiset versiot ovat maistuneet minulle aina!

Nyt kuitenkin se tärkein osuus, nimittäin Instagramissa on parhaillaan käynnissä skaba, jossa kaikkien osallistujien kesken arvotaan kustomoitu superhieno piknikpyörä(klik), lippupaketti Flow -festareille sekä lisäksi jaossa on kymmenen Frezza -tuotepakettia. Kilpailuun osallistuaksesi, tägää omaan kuvaasi #frezzapiknik ja merkistä @pauligfi. Helppoa kuin mikä!

DSC_0107 DSC_0152 DSC_0067 cats DSC_0251DSC_0218DSC_0087DSC_0182Lisää tietoa Frezza -tuoteperheestä saatavilla täällä!

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Henna 16 kesäkuun, 2015 at 7:40 am

    Ihana postaus! Itsekin joka kesä haaveilen siitä, miten kiva olisi päästä piknikille, mutta jotenkin se sitten aina vain jää, vaikka kuten sanoit niin eihän se vaikeaa olisi. 😀 Näitä kuvia katsoessa aloin kuitenkin yhä enemmän haluta piknikille ja nuo Frezza-juomatkin kuulostaa hyvältä! 🙂

    • Reply Janni 16 kesäkuun, 2015 at 12:01 pm

      Kiiiitos! 🙂 Ja näissä on kyllä joo ihanan kesäinen fiilis 🙂

    Leave a Reply