EI ENÄÄ KAUAN

21 kesäkuun, 2015

Nyt on juhannus juhlittu. Käteen jäi keveämpi mieli ja parikymmentä hyttysenpuremaa. Tänään lähdetään kotiin Helsinkiin ja huomenna kohti Nizzaa. En muista milloin olisin viimeksi ollut jostain reissusta näin innoissani! En meinaa pysyä enää housuissani ja lasken suurinpiirtein tunteja lähtöön. Pian pitkä odotus kuitenkin palkitaan ja päästään nauttimaan lämmöstä sekä oikeasta kesästä! Nizzaan on luvattu sellasia lämpöasteita, että biitsi, aurinkotuoli ja kylmä juoma kuulostavat melko täydelliseltä – ei enää kauan!

Asukuvia on kertynyt varastoon useammat ja niitä ainakin varmasti ajastelen tänne reissun ajaksi. Myös paikan päältä tulee varmasti päiviteltyä, mutta ajattelin ottaa rennosti ja olla stressaamatta asiasta liikaa. Olisi kai ihan hyvä pitää blogistakin pientä kesälomaa, mutta veikkaan silti, että en malta pihtailla ihania reissukuvia useampaa päivää!

DSC_1315 DSC_1342Onko teille lomamatkoja tiedossa tälle kesälle?

PS. Kiitos kaikista matkavinkeistänne Nizzaa ajatellen. Niitä voi edelleen jakaa täällä!

Kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply mermeri 21 kesäkuun, 2015 at 10:58 am

    Hei kivaa että lähdette Nizzaan! Oon itse lähdössä loppukesällä reilaamaan Ranskan/Italian/Sveitsin alppimaisemiin ja reitti starttais juurikin Nizzasta, eli sun matkakertomuksia odotellessa 🙂

    Ihanaa lomaa!!

  • Reply Terhi 21 kesäkuun, 2015 at 1:25 pm

    Mä oon ehkä pikkasen kade että pääsette lämpöön jo huomenna! Meijän täytyy vielä muutama viikko odotella… Ihanaa reissua ja toivottvasti et pihtaile kuvia paikanpäältä, kiva päästä näkemään kuvia mestasta : ) ihanaa reissua! Nauttikaa <3

  • Leave a Reply