VALKOINEN LIIVI

23 kesäkuun, 2015

Olen tässä kevään ja alkukesän aikana vilkuillut kaupoissa sillä silmällä valkoista liiviä, mutta kivaa ei ollut tullut vastaan ennen kuin vasta viime viikolla siellä Mangon alessa. Tuokin taisi olla jopa puoleen hintaan ja vastasi toiveitani täydellisesti. Oiva vaatekappale tuomaan ryhtiä ja mielenkiintoa perusasuihin. Tosin mua hieman mietityttää, että kuinka kauan onnistun pitämään valkoisen kangasliivini puhtaana..

Huomaatteko myös, että olen viihtynyt viime aikoina taas myös hyvin ilman pidennyksiä. Jonkun mielestä voi olla hassua, että vaihtelen vähän fiiliksen mukaan – välillä olen pitkässä tukassa ja välillä lyhyemmässä. Mulle se on kuitenkin ollut erittäin toimiva ratkaisu ja säästänyt meikäläisen monilta hiuskriiseiltä. Luottokampaajaani Johannaa käy ehdottomasti kiittäminen siitä, että omat hiukseni miellyttävät – hän on kuunnellut tarkkaan omat toiveeni ja toteuttanut mulle niiden mukaisen fledan!

DSC_0945 DSC_1023 DSC_1011 DSC_1029 DSC_0951Liivi Mango / Paita Lindex / Farkut Mango / Sandaalit Birkenstock

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anne 23 kesäkuun, 2015 at 5:50 pm

  Tosi kiva tuo liivi, vähän erikoisempi, mutta ei yhtään liikaa ja just siksi näyttää kivalta! 🙂

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Reply Janni 24 kesäkuun, 2015 at 1:20 pm

   Kiitos superisti Anne!! 🙂

  Leave a Reply