JALKOJEN PELASTUS

29 kesäkuun, 2015

Yhteistyössä Indiedays ja Johnson & Johnson Consumer Nordic,
a division of Janssen-Cilag Oy

DSC_0667Tämä tuote on pelastanut päiväni kerta toisensa jälkeen ja siksi se kuuluukin nykyään meikäläisen vakiovarustukseen monessa tilanteessa – COMPEED®-rakkolaastarit. Lähdin kokeilemaan COMPEED®-rakkolaastareita yhteistyössä Johnson & Johnsonin kanssa, vaikka ne olivat kyllä minulle jo entuudestaankin todella tuttuja. Ilman näitä tulee nykyään harvoin lähdettyä reissuun saatikka sitten juhlimaan.

cats

Hiertävät kengät onnistuvat helposti latistamaan fiiliksen ja kävelemisestä tulee yhtä tuskaa. Varsinkin reissussa tulee yleensä käveltyä paljon normaalia enemmän ja monen vuoden ajan huolellisesti sisäänajetutkin kengät saattavat yllättäen alkaa päivän mittaa hiertämään. Itselläni myös korkokengät aiheuttavat usein rakkuloita hieman haasteellisen muotoisiin jalkoihini. Näissä tilanteissa olen kymmenet kerrat turvautunut COMPEED®-rakkolaastareiden tuomaan apuun. Kipu helpottaa samantien, kun laastarin asettaa iholle ja bileet voivat jatkua. Nykyään pakkaankin aina ulkomaille tai juhliin lähtiessäni rakkolaastarit jo valmiiksi mukaan, ettei tarvitse sitten kesken päivän juosta apteekin perässä, jos kengät sattuvat tekemään tepposet. Onneksi noita myös tuntuu löytyvän apteekeista ympäri maailman, mikäli ennakointi unohtuu.

DSC_0682Iso plussa myös tuosta uudelleen suljettavasta kestävästä muovisesta littanasta rasiasta, joka mahtuu hyvin lompakkoon tai pieneen juhlalaukkuun. Nyt markkinoille on uutuutena tullut kolmen eri mallisen laastarin pakkaus, josta löytyy täydellisen kokoinen laastari jalan eri kohtiin. Tuo on ihan loistava valinta juurikin matkalle mukaan!

DSC_0713Pakkaus pitää sisällään nämä kolme eri muotoista laastaria DSC_0695

COMPEED® -rakkolaastareiden parhaiksi ominaisuuksiksi mainitsisin seuraavat jutut:

 • Normaaleista laastareista poiketen ne pysyvät hyvin paikoillaan
 • Mahtuvat helposti mukaan litteän pakkauksensa ansiosta
 • Monia eri kokoja erilaisiin tarpeisiin
 • Nopeuttavat rakkojen parantumista
 • Toimivat hyvin ja tuovat nopean avun

Onko kyseinen tuoteperhe tullut teille jo tutuksi? 🙂

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ninne 29 kesäkuun, 2015 at 10:12 am

  Compeedit ovat minullekin ihan luottokamaa. Ei kesää ilman rakkolaastareita!

  Mistä tuo ihana pieni vetoketjullinen pussukka on ostettu?

  • Reply Janni 29 kesäkuun, 2015 at 10:26 am

   Kiva kuulla! Mangosta on se pussukka 🙂

 • Reply Emmi 29 kesäkuun, 2015 at 11:37 am

  Vähän ohi aiheen, mutta mistä toi kollaasin oikeen yläkulman mekko on?:) Ihanan yksinkertanen ja rento!

  • Reply Janni 29 kesäkuun, 2015 at 12:53 pm

   Brandy and melville 🙂 kiitos!

  Leave a Reply