FRESH JUICES AND SMOOTHIES

2 heinäkuun, 2015

Oli kiva matkan aikana huomata tuorepuristettujen mehujen suuri suosio myös muualla ja törmäsimmekin reilun viikon aikana lukuisiin eri mehu- ja smoothiebaareihin. Nappasimme lähes joka aamu mehut mukaamme hotellimme lähellä Nizzan keskustassa sijaitsevasta So Green -nimisestä paikasta, josta löytyi laajavalikoima niin mehuja ja smoothieita kuin raikkaita salaattejakin. Jälkimmäisiä tuli nautiskeltua myös muutaman kerran rantapäivän jälkeen, kun teki mieli jotain freshiä välipalaa. Erittäin vahva suositus kyseiselle paikalle!

Alla näkyvät kuvat ovat sen sijaan peräisin Genovan visiitiltämme kaupungin satamassa sijaitsevasta rantabaarista. Myös siellä tarjoiltiin alkoholihuomien ja suolaisien snackin lisäksi raikkaita tuorepuristettuja mehuja. Paikka oli rakennettu meren päälle ja siellä oli ihanan rento tunnelma. Tollaisessa paikassa olisi niin siisti järjestää jotkut kesäbileet kaveriporukalla!

DSC_4094 DSC_4078 DSC_4083 DSC_4107DSC_4081DSC_4086Oman mehulinkomme käyttö on ollut tauolla jonkin aikaa, mutta reissussa saimme taas uutta potkua mehustamiseen ja kävimmekin eilen ostamassa ison kasan aineksia jääkaappiin. Nyt voisinkin lähteä tästä hurauttamaan meille aamiaista!

 

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply