IHANA SUOMENLINNA

5 heinäkuun, 2015

No nyt on Suomenlinna nähty ja paikka oli just niin siisti kuin osasin olettaakin. Ihanan vehreää, meren tuoksu ja upeita vanhoja rakennuksia. Leiriydyttiin piknikille vanhan muurin kupeeseen ja vedettiin mahat täyteen herkkuja. Oltiin pakattu mukaan hedelmiä, tortillarullia, mansikoita, keksejä sekä ruisnappeja superherkullisella lohitäytteellä. Nautintoamme tosin hieman häiritsivät paikalla tiheään tahtiin parveilleet kirkuvat lokit, jotka yrittivät selkeästi saada osuuttaan meikäläisten murkinoista. Lisäksi paikan päällä puhalsi sen verran navakka ja vilpoinen merituuli, että bikineissä hengailu jäi pelkäksi haaveeksi. Muutaman tunnin ajan kierreltiin ja kaarreltiin ihmettelemässä Suomenlinnaan kuuluvia eri saaria, kunnes lähdettiin täpötäydellä lautalla takaisin kauppatoria kohti. Meillä oli älyttömän kiva päivä ja Suomenlinnaan haluan tehdä jatkossa visiittejä useamminkin!

Tässä kasa kuvia eiliseltä

DSC_5473DSC_5480DSC_5522 DSC_5496 DSC_5595 DSC_5556 DSC_5607 DSC_5612 DSC_5618 DSC_5558 DSC_5627 DSC_5631 DSC_5636Kuuluuko Suomenlinnan visiitti teidän kesäperinteisiin?

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Norspa 6 heinäkuun, 2015 at 3:02 pm

  En ole itse vielä koskaan käynyt Suomenlinnassa, mutta tänä kesänä on aikomus mennä käymään! Jos haluaa ehtiä katsella paikat rauhassa läpi ja vaikka istua syömään ajan kanssa niin paljonko mielestäsi kannattaa varata visiittiin aikaa? Jos oletetaan tietenkin että sää suosii ja jaksaa rauhassa hengailla 🙂

  • Reply Janni 6 heinäkuun, 2015 at 5:00 pm

   Heyy kiva kuulla 🙂 kyllä siellä helposti koko päivän saa kulutettua!

 • Reply dän 8 heinäkuun, 2015 at 9:13 pm

  Hei noi wräppihommasyötävät näyttää sikahyviltä! Oisko mitää helppoo ohjetta, sunnuntaina säitten salliessa itelläkin suuntana Suomenlinna, ja näyttäis makosalta naposteltavalta!

 • Leave a Reply