MATKAVINKKEJÄ KREIKAN LEFKAKSELLE?

5 heinäkuun, 2015

Onko teistä kukaan käynyt Kreikan Lefkaksella? Me lennetään sinne huomenna aamulla ja olisi kiva kuulla jotain viime hetken vinkkejä, jos jollain sattuu olemaan kokemuksia kyseisestä paikasta. Varattiin matka lefkaksen saarelle joskus kuukausi takaperin ja sitä ennen en ollut edes kuullutkaan kyseisestä paikasta. Googlettelujen ja kuvien perustella tämä kuitenkin vaikutti täyttävän meidän kriteerimme täydellisesti – rantaa, aurinkoa ja rentoa menoa. Noiden lisäksi meillä ei olekaan mitään suurempia suunnitelmia tai odotuksia tulevalta lomaltamme ja aiommekin varmasti mennä kaikessa hyvin pitkälti fiiliksen mukaan. Olisi kuitenkin kiva kuulla kokemuksia teiltä ja kertokaa ihmeessä, jos saarelta löytyy jotain ehdottomia must see -juttuja, joita emme voi missään nimeesä missata!

GREE GREE2

♥ Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply meliina 5 heinäkuun, 2015 at 9:13 am

  Me oltiin Lefkaksella viime kesänä! Kannattaa ehdottomasti vuokrata mönkijä, hienoimmat rannat on saaren toisella puolella, oma lemppari niistä missä käytiin on Porto Katsiki, kannattaa piipahtaa siellä 🙂 Ja suosittelen nimenomaan mönkijää (tai autoa) koska maasto on super mäkistä ja skootterit näytti hieman hyytyvän isoimpiin mäkiin. Meidän hotelli oli lähellä Nidriä ja iltakierros Lefkaksen kaupungissa oli kivaa vaihtelua sille, mitään kovin kummoisia shoppailumahdollisuuksia ei tosin näissä kummassakaan ole 🙂 Tosi kiva paikka, kunhan tosiaan viitsii liikkua muuallekin kuin lähimmälle rannalle! Kivaa reissua teille 🙂

 • Reply Lina-Maria 5 heinäkuun, 2015 at 4:14 pm

  Vautsi, kuvat näyttää tosi upeilta. En oo myöskään koskaan kuullu kyseisestä paikasta.
  Kirjottelethan postausta lomastanne? Ehkäpä tää paikka pääsee omalle ”must-experience” listalle! 🙂

 • Reply Mimi 5 heinäkuun, 2015 at 8:09 pm

  Mä suosittelen kanssa mönkkärin vuokrausta saaren kiertämiseen 🙂 Upeat maisemat!
  Me majoituttiin jossain muualla kun siinä Lefkaksen ”pääkaupungissa”, meidän mestassa ei ollu hirveemmin mitään erikoista joten julkisella bussilla pääsee kätevästi sitte isompaan kaupunkiin jos on tarvetta. Ja se on myös kiva kokemuksena 🙂
  Siitä taitaa olla jo viitisen vuotta aikaa kun tuolla olin joten en muista enää tarkalleen missä meidän hitla sijaitsi! Mutta paikka oli kiva ja ruuasta tykkäsin! Niin ja jätski oli tuolla ihan mielettömän hyvää! Nauttikaa 🙂

 • Reply Terhi 6 heinäkuun, 2015 at 1:53 am

  Pitää selata kaikki sun saamat vinkit ja sun omat postaukset Lefkakseksta, että saadaan mahdollisimman hyvät vinkit seuraavalle viikolle : D ihanaa reissua <3

 • Reply Kerttuli 6 heinäkuun, 2015 at 1:41 pm

  Lefkaksen parasta antia on ehdottomasti sen rannat: Egremni, Kathisma ja Porto Katsiki. Nidristä tehdään myös ihania veneretkiä, joista suosittelen lämpimästi M/S Christinan meriretkeä Joonianmerelle. Naapurisaarilla (mm. Meganissi, Kefalonia, Ithaka) kannattaa myös käydä, mikäli aikaa on. 🙂

 • Leave a Reply