ENSIMMÄINEN ILTA LEFKAKSELLA

7 heinäkuun, 2015

Heheyy Lefkaksella ollaan ja hellettä piisaa. Eilinen päivä meni melko väsyneissä fiiliksissä vain parin tunnin yöunien takia, mutta paikka vaikuttaa ihanan leppoisalta ja kerettiinkin jo suunnitella kaikkia kivoja aktiviteettaja viikon varrelle. Tämän päivän suunnitelmissa on tsekata hotellimme tientoisella puolella sijaitseva Nidrin uimaranta ja uppoutua aurinkotuoleihin. Illalla ajateltiin käydä sitten Lefkaksen kaupungissa, jonne pitäisi päästä kätevästi paikallisbussilla!

Täältä tulee nyt muutamat kuvat eiliseltä, kun käytiin iltasella syömässä ja pyörimässä Nidrin kylässä, jossa hotellimmekin sijaitsee. Rantakadun ravintoloissa ja kuppiloissa oli mukava tunnelma, mutta muuten paikka on lähinnä täynnä turistikrääsää ja innokkaita kauppiaita.

P7060056 P7060019 P7060022 P7060023 P7060108 P7060076 cats P7060093 P7060101Nyt aamiaisen kautta biitsille!

♥ Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sonja 7 heinäkuun, 2015 at 9:21 am

  Heippa! Oon itse menossa Kreetalle n. kk:n päästä. Mietityttää tää Kreikan tilanne nyt kuitenkin, että mitähän siitä reissusta tulee 😀 Näkyykö tämä tilanne siellä mitenkään, toimiiko esim. pankkiautomaatit vai oletteko varanneet käteistä matkaan?

  Ihania kuvia taas kerran, sun blogia on niin ilo lukea, kun kuvat on niin hyvänlaatuisia ja kauniita! 🙂

  • Reply Janni 7 heinäkuun, 2015 at 6:02 pm

   Meitä vähän mietitytti myös, mutta ei se täällä erityisesti näy. Käteistä suosittelen varmuuden vuoksi ottamaan reilusti mukaan ja alle 50e seteleitä nimenomaan sekä kolikoita. Kiitos tuhannesti kehuista ja mukavaa matkaa teille! 🙂

 • Reply Rbl 7 heinäkuun, 2015 at 2:17 pm

  Hei! Mä olin viime vuonna kyseissä paikassa viikon, juuri tähän aikaan. Oltiin meriretkellä ionian starilla, suosittelen. Myös porto katziki rannalla joka oli todella mahtava!:) kaikki sataman ravintolat ovat kokeilemisen arvoisia, ruoka oli erittäin hyvää. Skootteri/pyörän vuokraus kannattaa. Siinä lähellä oli myös pienet vesiputoukset, johon pääsi pyörällä. Lefkadaan ei lähdetty käymään mutta varmasti kannattavaa, sielä luultavasti enemmän shoppailumahdollisuuksia. Missä hotellis yövytte?

  • Reply Janni 7 heinäkuun, 2015 at 6:04 pm

   Heii kiitos paljon vinkeistä 🙂 hotelli on George!

 • Reply Rbl 8 heinäkuun, 2015 at 2:56 am

  Muistaakseni tossa kyseisessä mamma mia raflas järjestettii kreikka iltoja, mihin piti ilmoittautua etukäteen. Sielä tanssitiin, laulettiin ja rikottiin lautasia

 • Leave a Reply