PÄIVÄVISIITTI GENOVAAN

9 heinäkuun, 2015

Piipahdimme tosiaan taannoisella Nizzan reissullamme yhtenä päivänä myös Italian puolella Genovassa. Tuosta isosta vanhasta satamakaupungista löytyi Internetin syövereistä mielipiteitä laidasta laitaan, mutta päätimme käydä joka tapauksessa tsekkaamassa paikan ja muodostamassa oman mielipiteemme. Ja hyvä niin, sillä tykkäsimme kaupungista todella paljon. Sopiva sekoitus vanhaa ja uutta sekä hyvät shoppailumahdollisuudet. Kiertelimme muutaman tunnin ajan Genovan satamassa sekä vanhassa kaupungissa ja kävimme syömässä älyttömän herkulliset hampurilaiset täällä. Vanhassa kaupungissa oli ihania pieniä kujia ravintoloineen ja pikkuputiikkeineen, kun taas kaupungin pääostoskatu oli melko massiivinen ja sen varrella saisin kyllä kulutettua pävän varsin joutuisasti. En ehkä lähtisi kokemukseni perusteella suosittelemaan pidempää lomamatkaa Genovaan, mutta ainakin tuollaiselle päivävisiitille se oli ehdottomasti näkemisen arvoinen!

Luin monesta eri paikasta Genovan vanhankaupungin kujien olevan pimeällä turistille jopa jokseenkin vaarallisia ja kaupungin kerrottiin olevan todella epäsiisti. Mehän olimmekin tietysti liikkeellä päiväsaikaan, mutta minkäänlaisia negatiivisuuksia ei jäänyt mieliimme. Kaupungin rähjäisyys jopa viehätti jollain tapaa itseäni!

DSC_4122 DSC_4132 DSC_4138 DSC_4199 DSC_4146 DSC_4161 DSC_4166 Onko joku teistä käynyt Genovassa?

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Terhi 9 heinäkuun, 2015 at 6:06 pm

  Ihanan näköstä, ehdottomasti haluisin joskus päästä käymään noissa maisemissa : )

  • Reply Janni 11 heinäkuun, 2015 at 7:35 pm

   Ehdottomasti tonne pyörimään joskus 🙂 lähellä niin paljon muutakin tutkittavaa!

 • Reply Tiippu 9 heinäkuun, 2015 at 8:50 pm

  Oltiin ystävän kanssa viikko Genovassa ja toinen viikko Milanossa. Jos rantalomalle haluaa, en suosittele, mutta junalla pääsi kätevästi ja nopeasti läheisille rannoille. Itse tykkäsin kovasti kaupungin tunnelmasta 🙂

  • Reply Janni 11 heinäkuun, 2015 at 7:34 pm

   Joo siinä on varmasti kivasti biitsejä lähistöllä 🙂 mitä tykkäsit Milanosta? 🙂

  Leave a Reply