KOTONA OLLAAN

13 heinäkuun, 2015

Laskeuduttiin Suomen kamaralle reilut pari tuntia sitten harmaan sään, kolean kelin ja sateen saattelemana. Aloitin kyllä psyykkaamaan itseäni edellä mainittujen kohtaamiseen jo hyvissä ajoin, mutta kyllähän se silti karulta tuntuu. Toisaalta täytyy muistaa miten kiva juttu on ollut tänä kesänä päästä etelään yhteensä reilun kahden viikon ajaksi ja olenhan sen takia saanut nauttia kesästä sekä lämmöstä jo rutkasti enemmän kuin monet muut. Kotijoukkojakin kerkesi tulla jo kova ikävä ja heidän näkemisensä tekee kyllä kotiin paluusta sata kertaa mukavampaa, oli keli sitten millainen tahansa. Nyt täytyy vielä ottaa ilo irti viimeisistä lomapäivistä, kunnes viikon päästä koittaa paluu töihin. Ohjelmassa on kuitenkin ensimmäisenä laukkujen purkamista, pyykkien pesua ja kaupassa käymistä. Toivotaan, että laukusta purkautuvia kesävaatteita pääsisi vielä tänä kesänä käyttämään!

Kuvituksena helteisen päivän asua viime viikon puolivälistä..

P7080407 P7080393 P7080414 P7080398 P7080419Mekko Zara / Sandaalit Nizzasta / Aurinkolasit Ray-Ban / Kello Gul Watches (saatu) / Kaulukoru Mango

Iloista alkanutta viikkoa kaikille!

♥ Janni

6 Comments

 • Reply Pauliina A. 13 heinäkuun, 2015 at 6:32 pm

  Voi miten kaunis mekko! Onko tuo jotain Zaran vanhempaa mallistoa, vai saattaisikohan noita vielä olla kaupoissa..? 🙂

  • Reply Janni 13 heinäkuun, 2015 at 7:36 pm

   Ähh pitikin kirjoittaa, että tuo on tosiaan jo vanha! Kiitos kuitenkin 🙂

 • Reply db 14 heinäkuun, 2015 at 10:42 pm

  Ihana mekko 🙂 Miksi välillä pidät vasemmassa nimettömässä sormusta ja välillä et?

  • Reply Janni 15 heinäkuun, 2015 at 2:52 pm

   Kiitos paljon 🙂 En vain jaksa aina pitää sormusta 🙂

   • Reply db 15 heinäkuun, 2015 at 7:16 pm

    Olette kuitenkin kihloissa? Itse olen, ja pitäisin sitä ehkä hieman loukkaavana että toinen osapuoli ns.välillä on kihloissa ja välillä ei. Minun mielestäni jos sormus on sitä pidetään. Mutta kukin tyylillään!

    • Reply Janni 15 heinäkuun, 2015 at 9:30 pm

     Nimenomaan jokainen pari tyylillään 🙂 en tietenkää tekisi tuota, jos se loukkaisi puolisoani. Me olemme kihloissa ja suunnitelmissa on mennä naimisiin ihan lähitulevaisuudessa, mutta emme nää kumpikaan tuota sormushommaa niin vakavana asiana 🙂 se sormus ei siis meille ole loppujen lopuksi kovin merkityksellinen, vaan se tunne ja lupaus, jonka olemme toisillemme antaneet.

  Leave a Reply