VAHVA MEININKI

14 heinäkuun, 2015

Kirjoittelen tätä postausta kympin aikaan illalla ja nyt seuraa paljastus: en ole edes vielä avannutkaan matkalaukkuani ja märät pyykit seisoo koneessa. Kovat oli suunnitelmat, mutta päivä on mennyt sohvalla makoillessa ja vesimeloonia mutustellessa. Ainiin kävinhän mä myös tossa lähipizzeriassa kebabillakin, mutta siinäpä on päivän ohjelma ollutkin 😀 nyt on nimittäin erittäin vahva meininki. Tämän postauksen julkaisuhetkellä aamulla sijainti on mitä todennäköisimmin Kotka ja sehän tarkoittaa siis tällä hetkellä sitä, että mulla on vielä rutkasti hommia hoidettavana ennen kuin kello herättää aamulla 5.30. Mitähän meikäläisen töihin paluusta tulee ensi maanantaina… vaikuttaa vahvasti siltä, että täytyy alkaa jo pikku hiljaa tsemppaamaan!

Ja taas laitetaan jakoon asukuvia Kreikan matkalta, vaikka en ole lainkaan varma, että inspiroivatko tuon kaltaiset kesähepeneet tällä hetkellä ketään täällä Suomen kesässä….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANYT HOMMIIN – HOP!

♥ Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jenny 14 heinäkuun, 2015 at 11:46 am

  Hahah juu tämä Suomen kesä on ollut tähän mennessä kyllä niin..Suomen kesä. Vähän ärsyttävää. Mutta siltikin on ollut tosi kiva kattoa sun ihania matkakuvia niin Nizzasta kun Kreikasta! Että niitä saa vielä laittaa, täällä yksi silmäpari ainakin innoissaan niitä ihastelee, vaikka itse ei ehkä pääsekkään nauttimaan niistä lämpöasteista Suomessa 😀 muutenkin tykkään blogistasi paljon, tosi aito ja hyväntuulinen! Kivaa viimistä lomaviikkoa sulle!

  • Reply Janni 15 heinäkuun, 2015 at 2:46 pm

   Oii ihan mielettömän ihanaa kuulla Jenny 🙂 Kiitos tuhannesti kommentistasi! Reissujuttuja on varmasti vielä tulossa lisää:)

 • Reply Laura 15 heinäkuun, 2015 at 9:11 am

  Mistä toppisi on? 🙂

  • Reply Janni 15 heinäkuun, 2015 at 2:47 pm

   Brandy & Melvillestä 🙂

 • Reply AinoBohoChic 15 heinäkuun, 2015 at 7:39 pm

  Magee tyyli, voisin laittaa heti samantyyppiset kuteet päälle! 🙂 – jos siis saataisiin Suomeen se kesä vielä..

 • Leave a Reply