COLORFUL

15 heinäkuun, 2015

Alla näkyvä värikäs asu on peräisin reilun viikon takaa sunnuntailta, kun saattin nautiskella tänä kesänä harvinaisesta lämpimästä illasta. Siitä innostuneina käytiin Terhin kanssa iltasella kuvailemassa ja seuraavana aamuna meillä koittikin lähtö Kreikan lämpöön. Kuvauspaikkana näissäkin kuvissa toiminut Suvilahti on kyllä ehdottomasti omia suosikkipaikkojani Helsingissä. Alue on itsessäänkin aina mielenkiintoinen ja inspiroiva, mutta lisäksi siellä järjestetään tietenkin paljon erilaisia tapahtumia, joista loppukesän Flow festivaali on varmasti parhaimmistoa. Viime vuonna kävin kyseisillä festareilla vasta ensimmäisen kerran, mutta tänä vuonna on ehdottomasti päästävä taas uudelleen. Kiva kun on paljon odotettavaa vielä loppukesälläkin!

DSC_5821 DSC_5927 DSC_5823 DSC_5940 DSC_5839Paita Monki* / Shortsit Bik Bok* / Sandaalit Dinsko / Aurinkolasit Ray-Ban

* = gift

Kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

1 Comment

  • Reply Milla K 15 heinäkuun, 2015 at 8:20 pm

    Noi takana heiluvat viirit on niiiin söpöt ja menee asuun täydellisesti! 😀 Ihana yksityiskohta

  • Leave a Reply