Päätettiin eilen väsätä iltapalaksi muurinpohjalettuja suolaisella lohitäytteellä, kun saimme muutamat yli jääneet letut mummolta mukaamme eilisellä mökkivisiitillä. Tuo lohisörsseli on ehdottomasti yksi suurimpia herkkujani ja vieläpä äärimmäisen helppo tehdä. Se sopii täytteeksi melkeinpä mihin vain, kuten lettuihin, rieskarulliin, ruisnappeihin, uuniperunoihin, ruisleivän päälle ja vaikkapa uusien perunoiden kanssa. Ohje löytyy alempaa!
- n.250g graavilohta
- n.150g smetanaa
- Purkki Philadelphia tuorejuustoa
- pieni punasipuli silputtuna
- tilliä
- kourallinen kevätsipulin varsia pieniksi silputtuna
- puolikkaan sitruunan mehu
- rouhaisu mustapippuri
Heitä kaikki ainekset sekaisin ja anna maustua jääkaapissa tunnin verran. Aivan tolkuttoman herkullista!
Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!
♥ Janni
1 Comment
Varmasti kokeilen! Kiitos vinkistä ja reseptistä!