KREIKAN TULIAINEN

18 heinäkuun, 2015

Kreikan matkamme ainokainen ostos parin hassun huivin lisäksi oli pieni tuliainen kotiimme. Shoppailumahdollisuudet eivät Nidrin pienessä kylässä todellakaan päätä huimanneet ja kadut olivat täynnä lähinnä turistikrääsää sekä matkamuistomyymälöitä. Erään kaupan edustalla kuitenkin myytiin ihania pieniä puuvillamattoja, jotka saivat kiinnostukseni oitis. Hetken aikaa siinä vierähti kyseisiä mattoja penkoessa, kunnes löysin kasasta suosikkini ja marssin se kainalossani kassalle. Hinta oli naurettavat kymmenen euroa!

Matto pääsi lattian sijaan koristamaan rahin päällistä

DSC_7024 DSC_7034 DSC_7042 DSC_7051 DSC_7043Olisi varmaan tuolla hinnalla ollut järkevämpi ostaa useampikin! Mitä pidätte?

♥ Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Milla 18 heinäkuun, 2015 at 9:55 am

  Kaunis matto 🙂

  Mekin ollaan kreikassa käyty monet kerrat ja aina sama krääsä myynnissä.kopio tavaraa ja magneetit,korut sun muut melkein joka kojussa esillä.

  viimeksi taidettiin pari pyyhettä ja käsikoruja ostaa rodoksen vanhasta kaupungista.
  sekä käytiin suomalaisessa viinakaupassa maistelemassa juomia.
  huom mies maisteli,itse en koskenut niihin 😀

 • Reply Lina-Maria 18 heinäkuun, 2015 at 2:02 pm

  Hieno!! Just jotakin tuon tyylistä etsiskelen itekin tällä hetkellä. Mistähän löytäisi näiden H&M:ien ja muiden ketjujen lomasta…?

 • Reply Minä 18 heinäkuun, 2015 at 7:29 pm

  Saitko edes kuittia ostoksesta?

 • Reply veera s. 27 heinäkuun, 2015 at 7:06 pm

  onks tuo sohva ikean kivik? onko ollu millanen? lähinnä istuintyynyjä mietin, ovatko pysyneet hyvänä 🙂 ollaan meinattu hankkia tuo mutta laatu mietityttää 🙂

  • Reply Janni 27 heinäkuun, 2015 at 8:10 pm

   On pysynyt tosi hyvänä nyt vajaan vuoden verran 🙂 Tuossa sohvassa on kankaallakin iso merkitys. Osa kankaista on laadukasta ja napakkaa, mutta osa huonompaa. Tota samaa voin ainakin suositella!

  Leave a Reply