WHITE SNEAKERS

22 heinäkuun, 2015

Myönnetään, että olen hulluna lenkkareihin ja erityisesti valkoiset sneakerit ovat lähellä sydäntäni. Meikäläisen suosimat perusmallit valkoisessa värissä taitavat olla myös monen muunkin lemppareita, sillä koot tuntuvat olevan lähes kaikkialla aina vähissä. Eilen menin taas tylsyyksissäni Zalandolle tiirailemaan lenkkarivalikoimaa, vaikka totta puhuen en kyllä tarvitsisi tällä hetkellä yksiäkään kenkiä. Yllätyksekseni monista malleista oli hyvin kokoja jäljellä ja ajattelin vinkata muutamista malleista teillekin, mikäli kenkäkaapissanne on tällä hetkellä sopiva rako uusille valkoisille tossuille!

Arvatkaa mitkä tilasin – ups….

cats1. Adidas Originals Superstars Foundation

2. Adidas Originals Tubular

3. Nike Air Force One

4. Nike Air Max 1 Premium

5. Nike Air Max 90 Premium

6. Nike Air Max 90 Premium

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply veera s. 23 heinäkuun, 2015 at 9:58 am

    vitsit, nuo adidaksen superstarit on niin upeat kokovalkoisena! mua vähän ehkä kaduttaa että kiiruhdin keväällä tilaamaan air forcet koska nuo superstarit olis ollu ehkä enemmän mun juttu… 😀 en viitsi superstareja nyt ees hankkia koska mulle riittää kyllä yhdet kokovalkoiset, joten se on tyydyttävä vaan ihailemaan niitä muilla 🙂

  • Reply Mari 23 heinäkuun, 2015 at 12:25 pm

    Mä haluaisin jotkut valkoset tennarit, mutta en osaa päättää mitkä on hienoimmat. Jää siis ostamatta, kunnes valaistun 😉

  • Leave a Reply