MERIRETKI LEFKAKSELLA

27 heinäkuun, 2015

Kävimme yhtenä päivänä Lefkaksella koko päivän kestävällä veneretkellä, joka ei ollut varsinainen menestys ainakaan meidän osaltamme. Näkymät olivat upeita, mutta mulle iski matkan alkuvaiheessa niin paha merisairaus, että maisemista nauttiminen oli ekojen tuntien aikana melko hankalaa. Paatti oli lisäksi ahdattu mielestäni liian täyteen ihmisiä ja jopa istumapaikkojen löytäminen tuotti hankaluuksia. Edes ensimmäinen rantaetappi ja uiminen eivät helpoittaneet oloa ja heikossa hapessa sinniteltiin sitten vielä seuraavakin välimatka, kun suuntasimme kohti Kefaloniaa. Pahoinvointi helpotti onneksi sitten parin ensimmäisen etapin jälkeen ja iltapäivällä pystyin jo jollain tasolla nautiskelemaan näkymistä. Sen ainakin opimme, että tuollainen koko päivän kestävä reissu täyteen ahdetussa paatissa on ehkäpä liian pitkä ihan ilman inhoittavaa merisairauttakin. Laivalla ympärillemme katsellessamme saatoimme huomata, että emme olleet ainoat päivän aikana uupuneet ja moni muukin näytti olevan enemmän tai vähemmän hapoilla. Veneretken hinta ei onneksi todellakaan päätä huimannut ja koko päivän reissun lisäksi hintaan sisältyi vielä pieni lounaskin, joka ei tosin meikäläiselle sattuneesta syystä oikein uponnut. Merisairaus varmasti verotti ison osansa tämän saarihyppelyn onnistumisesta omalla kohdallani, mutta ehkäpä joku hieman lyhyempi meriretki pienemmällä ja väljemmin lastatulla paatilla voisi olla enemmän omaan makuuni!

DSC_6435 DSC_6460 DSC_6455 DSC_6476 DSC_6466 DSC_6449

Viimeiseen kuvaan ikuistui meikäläisen tuuletus, kun olin selvinnyt takaisin satamaan hengissä 😀 Nyt se ja koko tämä tilitys hieman huvittaa, mutta merisairaus ja sen tuoma pahoinvointi ovat kyllä jotain ihan kamalaa!DSC_6536

♥ Janni

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Ella 27 heinäkuun, 2015 at 11:59 am

  Näyttää aivan ihanalta!!

  • Reply Janni 28 heinäkuun, 2015 at 1:04 pm

   No maisemissa ei kyllä todella ollut valittamista!! 🙂

 • Reply Katsku 27 heinäkuun, 2015 at 12:14 pm

  Siis miten upeita kuvia! Harmi, että matka meni huonovointisena, varmasti inhottavaa:-(

  • Reply Janni 28 heinäkuun, 2015 at 1:04 pm

   No jep :/ Onneksi jossain kohtaa helpotti kuitenkin! Onneksi sai mehujädeä!

 • Reply Heidi 27 heinäkuun, 2015 at 6:37 pm

  Voi miten kurjaa. Lomailen juuri thassoksella ja keskiviikkona olisi tarkoitus lähteä meriretkelle. Olen sellaisille aiemminkin osallistunut eikä ongelmia ole ollut. Oliko teidän reissulla paljon aaltoja? Saatan myös tulla merisairaaksi mutta yleensä vain myrskyssä.

  • Reply Janni 27 heinäkuun, 2015 at 8:20 pm

   Kyllä se meno aika vellovaa oli :-/ Toivottavasti teillä menee tasaisemmin! 😀

 • Reply Iza 27 heinäkuun, 2015 at 8:02 pm

  Beautiful place♥

  • Reply Janni 27 heinäkuun, 2015 at 8:08 pm

   Totally agreed! 🙂

 • Reply Terhi 27 heinäkuun, 2015 at 9:02 pm

  Ihana toi vika kuva! 😀 <3

  • Reply Janni 27 heinäkuun, 2015 at 9:49 pm

   Aidot fiilikset 😀 hahaha!

  Leave a Reply