MERIPÄIVÄ LAUANTAIN ASU

28 heinäkuun, 2015

Laitetaanpa jakoon vielä lauantainkin asukuvat Meripäiviltä. Tuo Bershkan vaalea hapsutakki on ehdottomasti kesän parhaita ostoksia. Se sopii moneen asuun, näyttää kivalta ja vieläpä tuntuu päällä ihanan pehmoiselta. Tuota hattua ei sen sijaan ole tullut käytettyä sitten viime syksyn jälkeen, mutta viime viikonloppna kaivoin sen taas kaapin perältä käyttöön. Jossain vaiheessa yötä meinasi tulla vähän kylmä tuossa asussa, mutta ei kuitenkaan niin pahasti, että olisin jaksanut lähteä vetämään paksumpaa vaatetta päälle. Villakangashattu taisi pitää mut lämpimänä, kuten illan aikana muille vakuuttelin!

DSC_8252 DSC_8307 DSC_8334 DSC_8270 DSC_8321Takki Bershka / Toppi Cubus / Shortsit ja hattu H&M / Kengät Adidas / Aurinkolasit Ray-Ban / Laukku Pull&Bear

Mitä mieltä olitte asusta?

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply salla 28 heinäkuun, 2015 at 9:48 pm

    aivan ihana asu ja tuo takki erityisesti on mun mieleen – sopii sulle tosi hyvin! jotenkin tykkään näistä kuvista ihan hulluna, upeita <3

  • Reply Jenni 30 heinäkuun, 2015 at 12:50 pm

    Oikein kivat sävyt sun asussa ja ihana tuo takki! 🙂

  • Leave a Reply