YSTÄVIEN VIIKONLOPPU

28 heinäkuun, 2015

Yhteistyössä Indiedays ja Rekorderlig.

Varmasti moni muu kotkalainen yhtyy mielipiteeseeni siitä, että Meripäivien parasta antia on ehdottomasti ystävien kanssa ajan viettäminen. Suuri osa minunkin ystävistäni kokoontuu aina heinäkuun lopussa yhdeksi viikonlopuksi kotikaupunkiinsa Kotkaan viettämään kyseistä kaupunkifestaria. Meripäivillä tapaan lähimpien ystävieni lisäksi paljon myös sellaisia kavereita, joita muuten näen harvemmin ja viikonloppu meneekin aina hyvässä seurassa kuin siivillä. Saavuin viime perjantaina Kotkaan töiden jälkeen ja pienen freesautumisen sekä vaatteiden vaihdon jälkeen suuntasin tietenkin heti ystävieni luo. Aloiteltiin iltaa Emmin luona ja myöhemmin illalla lähdettin Meripäiväalueelle, missä tapasimme vielä lisää kavereita. Meripäivät eivät pettäneet tänäkään vuonna ja viikonloppu oli totuttuun tapaan ihan älyttömän hauska!

Tässä ihanan iloisia kuvia perjantai-illalta 🙂

DSC_8120 DSC_8066 DSC_8165 DSC_8058 DSC_8119 DSC_8089 DSC_8206

Meripäivät ovat ehdottomasti itselleni aina yksi kesän kivoimmista ja odotetuimmista viikonlopuista! 🙂

Onko teillä jotain tiettyjä vakkaritapahtumia joka kesä, joita ette missään nimessä halua missata?

– Janni

No Comments

Leave a Reply