LOMAA PARHAIMMILLAAN

29 heinäkuun, 2015

Alla näkyvissä maisemissa saimme herätä äidin ja siskon kanssa vielä pari viikkoa takaperin. Huoneemme parvekkeelta oli ihanan rento näkymä pienen hotellimme uima-altaalle, jonka äärellä tarjoiltiin pientä aamiaista jokaisena aamuna. Tuossa oli ihanaa istua ulkona aamuauringossa ja punoa kasaan päivän suunnitelmia. Päivemmällä hotellin suojaisan pihan kuumuudessa ei sen sijaan oikein viihtynyt, ellei käynyt vilvottelemassa uima-altaassa aina viiden minuutin välein. Rakastan kyllä kaupunkilomia, mutta tämän tyyliset rantalomatkin ovat välillä erittäin paikallaan. Isoissa kaupungeissa tunnelma on jotenkin aina niin hektinen, että rentoa lomafiilistä voi olla välillä melko vaikea tavoitella. Rantalomalla sen sijaan on helppoa heittää aivot narikkaan ja elää hetkessä. Voi kuunnella vain aaltojen kohinaa, torkuskella rantatuolissa ja syödä hyvin. Kyllä tuollainen on ehdottomasti lomaa parhaimmillaan!DSC_6077 DSC_6097 DSC_6070 DSC_6084 DSC_6102Jospa vaikka saisimme tulevana talvena taas toteutettua jonkin ihanan rantaloman, niin sen inhottavan pakollisen pimeän ajankin kestäisi ehkä hieman kevyemmin. Olisihan se kivaa, jos olisi jotain mitä odottaa, enkä pistäisi ollenkaan pahitteeksi pientä breikkiä talvesta ja pakkasista!

Onko teillä jo ensi talvelle reissuja suunnitteilla?

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Saranda 29 heinäkuun, 2015 at 10:00 pm

  Nizza on näyttänyt näissä sun kuvissa uskomattoman kauniilta paikalta ja siksi päässyt nyt bucket listiinkin! 🙂

  http://www.tyhjaajatus.live.fi

  • Reply Janni 30 heinäkuun, 2015 at 9:26 am

   Nämä kuvat ovat itseasiassa Kreikasta, mutta Nizza oli kyllä upea!! 🙂

  Leave a Reply