PIENI IRTIOTTO ARKEEN

2 elokuun, 2015

DSC_8477Meidän pieni perhe sai keskiviikkona ihanan pienen breikin arkeen, kun vietettiin yksi veloitukseton yö Hotel Indigo Helsinki – Boulevardissa. Nimensä mukaisesti hotelli sijaitsee Helsingin Bulevardilla ja se on itseasiassa tällä hetkellä Helsingin uusin hotelli. Hotellivierailu oli oikein mieluinen meille kaikille ja Jeti olikin ensimmäistä kertaa elämässään hotellissa mukana. Reissu oli pikkukoiralla sen verran jännittävä, että se oli koko seuraavan päivän ihan puhki uudesta kokemuksesta. Mun mielestä oli ihan huippua, että tuonne sai ottaa lemmikin mukaan ja ne vieläpä huomioitiin paikan päällä liikuttavan lämpimästi. Respassa henkilökunta huomautti heti sisään kirjautuessamme, että huoneeseemme olisi pedattu myös koiraa varten. Ja totta tosiaan, huoneeseen saavuttuamme bongasimme heti Jetiä varten huoneeseen tuodun koiran pedin, peiton, yllätysherkun sekä ruoka- ja juomakupit. pikkukaveri oli tästä ihan superinnoissaan ja ensimmäinen hotellikokemus jäi varmasti positiivisena mieleen!

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard on varmasti yksi kivoimpia hotelleja, joissa olen yöpynyt. Henkilökunta kohteli asiakkaita todella mallikkaasti ja hotellin sisustus suorastaan pursusi upeaa suomalaista Designia aina Minna Parikan pinkeistä korkokengistä Iittalan laseihin ja eri suunnittelijoiden klassikkotuoleihin. Huoneeseen saavuttuamme odotti pöydällä pientä purtavaa ja minibaarin sisältö kuuluu tässä hotellissa huoneen hintaan. Auton saa ajettua kätevästi maksua vastaan hotellin parkkihalliin säilöön ja respasta saa lainata Pelagon polkupyöriä Helsingin tutkiskeluun, johon respan henkilökunta antaa vinkkejä erittäin mielellään!

Saavuimme hotellille iltapäivästä töiden jälkeen ja oli jotenkin hassu fiilis. Ihan kuin oltaisi oltu jossain matkalla ja ihmettelimmekin sitä ääneen kävellessämme aurinkoista Bulevardia pitkin tekemään muutamia ostoksia. Pikkushoppailujen jälkeen kävimme syömässä herkulliset illalliset Punavuoden Sushibar + Winessa ja sen jälkeen menimme hotellille relaamaan. Makoiltiin muhkeassa sängyssä ja katseltiin telkkaria kaikessa rauhassa. Aamulla saimme lähteä töihin superherkullisen aamupalan siivittämänä ja hymyssä suin. Ihana pieni irtiotto meille kaikille kolmelle!

DSC_8468 DSC_8461 DSC_8481

Jeti ylpeänä ensimmäisestä hotellireissustaan ♥ DSC_8567 DSC_8484 DSC_8491 DSC_8495 DSC_8500 DSC_8538Minibaarista sai napata kylmää Cokista!DSC_8555 DSC_8580Aamupala oli tosiaan vertaansa vailla. Tuoreita leipiä, ihania cookieseja, leivoksia, tuoremehuja, lämpimiä herkkuja, tuoreita hedelmiä, rahkaa ja paaaaaljon muuta. Joonaksen mielestä tämä oli paras hotelliaamiainen, jonka hän on eläessään päässyt nautiskelemaan 🙂 DSC_8609 cats DSC_8605 DSC_8622

Mikäli Helsingin reissua on tiedossa ja kiinnostuitte Hotel Indigo Helsinki – Boulevardista, niin täältä pääsee tekemään varauksen!

Täältä suunnalta hotelli saa täydet suositukset!

♥ Janni

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Tarja 2 elokuun, 2015 at 2:13 pm

  Aivan mahtavan näköinen hotelli,tykkään sisustuksesta,ja aamiainen näytti todella hyvälle! Mikä söpöintä,Jetikin pääsi mukaan. Kuvista päätellen nautti olostaan 🙂

  • Reply Janni 3 elokuun, 2015 at 8:08 am

   Oli kyllä kivoin hotelli, missä olen suomessa ollut 🙂 ja aamiainen oli herkullinen!!

 • Reply Minoa 2 elokuun, 2015 at 5:36 pm

  Löytyikö sieltä aamubuffasta myös luomuolutta ja tai tuorepuuroa ?

 • Reply Minoa 2 elokuun, 2015 at 6:06 pm

  Hih iPhonen oikeinkirjoitus -tarkoitin luomu puuroa en olutta

  • Reply Janni 3 elokuun, 2015 at 8:13 am

   Haha mä jo ihmettelinkin! Puuroa oli kyllä, mutta en ole varma oliko se luomua. Tuorepuuroa ei valitettavasti ollut 🙂

 • Reply Riikka 2 elokuun, 2015 at 6:16 pm

  Onpas kivan näköinen hotelli, tuonne haluan vielä joskus 🙂 Varsinkin tuo sisustus ja aamiainen näyttävät ihanilta!

  • Reply Janni 3 elokuun, 2015 at 8:14 am

   Suosittelen ihan ehdottomasti 🙂 toi oli niin kivalla paikallakin ja dogin saa tarvittaessa mukaan!

 • Reply Heinis 6 elokuun, 2015 at 8:48 am

  j e t i <3!!! Olenkin kaipaillut myös hänen kuulumisiaan ^^

 • Leave a Reply