CK

3 elokuun, 2015

Viikonlopun menot ja meiningit kostautuivat tänä aamuna, kun jouduin töihin lähdön sijaan jäämään kotiin makaamaan. Mulla alkoi nimittäin jo perjantaina hiipiä jotenkin outo olo pintaan ja sitä jatkui koko kiireisen viikonlopun yli. Vatsassa myllersi sitten viime yönä oikein kunnolla ja tänä aamuna ei olossa ollut kehumista. Viikonloppuna ei oikein ollut aikaa levätä, vaikka olisi pitänyt ja tänään en sitten olekaan poistunut täältä sängyn pohjalta juuri ollenkaan. Lepo taisi olla tähänkin tautiin paras lääke, sillä olo alkaa olla jo paljon virkeämpi. Ehkäpä huomenna ollaan taas jo täysissä voimissa! 🙂

Kuvituksena torstain asua

DSC_8660 DSC_8679DSC_8738DSC_8647

DSC_8691 DSC_8734Paita Calvin Klein here / Shortsit H&M / Kengät Adidas / Aurinkolasit Ray-Ban

Aurinkoista viikkoa kaikille!

♥ Janni

1 Comment

  • Reply Iza 3 elokuun, 2015 at 10:47 pm

    :))

  • Leave a Reply