SWEATSHIRTS

4 elokuun, 2015

Kaupoissa kierrellessä ja nettikauppoja selaillessa ei voi välttyä huomaamasta, että syksy tekee tuloaan. Kauppojen hyllyt täyttyvät neuleista sekä syystakeista ja meikäläinen huomaa haikailevansa netissä paksujen collegepaitojen perään. Rehellisesti kyllä toivon kesäkelien tekevän kunnolla paluun ja jatkuvan pitkälle syksyyn asti, sillä paksuja vaatteita saa kyllä varmasti myöhemmin käyttää taas ihan riittämiin!

Tässä nyt kuitenkin muutamia collegepaitafriikin bongailemia suosikkeja…

colleget1. GANT 2. CALVIN KLEIN 3. ADIDAS ORIGINALS 4. GANT

colleget25. BACK  6. CALVIN KLEIN  7. GANT  8. POLO RALPH LAUREN

Löytyykö sieltä muita collegepaitoihin hurahtaneita?

Sisältää mainoslinkkejä.

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Emilia 4 elokuun, 2015 at 7:42 pm

  Aivan ihania collegeja! Itse jo hypistelin harmaata Gantin collegea Kekäleessä ja pakkohan se on sieltä käydä ostamassa omaan vaatekaappiin muiden seuraksi. Vitsi tuosta viimeisestä tuli jotenkin niin mieleen, että olis sulle aivan nappivalinta värinsä ja mallinsakin puolesta! Kivaa syksyä sulle 🙂

  • Reply Janni 5 elokuun, 2015 at 1:09 pm

   Oi se on varmasti ihana 🙂 Ja tuo viimeinen on ihanan värinen – täytyy laittaa harkintaan 😉 Kiitos ja samoin sulle!

 • Reply Wilma 4 elokuun, 2015 at 9:58 pm

  Vuodenajasta riippumatta, mulla meinaa aina olla collegepaita päällä. Ne on vaan tosi helppo pukea päälle minkä tahansa kanssa. Vaikka kuinka hypetän tulevaa kesää ja lämpöä, niin samalla odotan viileämpiä ilmoja näitten paitojen takia 😀 Voisin huolia kaikki nämä itelleni.. erityisesti tuon sinisen adidaksen.

  • Reply Janni 5 elokuun, 2015 at 1:10 pm

   hahah 😀 No ei muuta kuin Zalandolle mars! Tollaset on kyl just niitä, joista muovautuu niitä lempipaitoja 🙂

  Leave a Reply