ALL BLACK

8 elokuun, 2015

Räpsin torstai-iltana asukuvia Terhistä hänen coolissa all black -asussaan, joka kaikessa yksinkertaisuudessaa toimi ihan täydellisesti. Tummanpuhuva vaatetus  näytti niin hitsin hyvältä hänen päällään, että taisin mennä inspiroitumaan pahemman kerran. Pinterest -tauluni täyttyivät salamannopeasti ja itsellenikin tuli kova hinku pukeutua kokomustaan. Terhi ei ole vielä julkaissut blogissaan kyseisiä asukuvia, mutta voin luvata, että hyvältä näyttää!

Kokomusta toimii ehdottomasti parhaiten, kun asuun yhdistää monia erilaisia materiaaleja ja tyylejä. Ihoa saa myös mielellään jäädä reilusti näkyviin, jottei kokonaisuudesta tulisi liian raskas – paljaat sääret, syvät kaula-aukot etc.. Onneksi lyhyissä lahkeissa ja hihoissa taitaa pärjätä vielä ainakin jonkin aikaa!

cats pageMiltä all black näyttää teidän silmäänne?

Kuvat.

– Janni

9 Comments

 • Reply Terhi 8 elokuun, 2015 at 10:51 am

  Juuri tuli purkista ulos joten aikas täydellinen ajotus! ; ) kuvista tuli super kivoja, kiitos <3

  ps. Hyvinkin tutuilta näyttää nuo pinterest kuvat! Niin ihania!

  • Reply Janni 8 elokuun, 2015 at 3:51 pm

   Jeee! Hyvältä näyttää, kuten arvelinkin 🙂 kokomusta lähtee testiin heti tänään illalla!

 • Reply Anna 8 elokuun, 2015 at 11:17 am

  Hei Janni! Vaikka suosikkivärini pukeutumisessa on valkoinen, näyttää myös katu-uskottava kokomusta mielestäni ihan superhyvältä!

  Näistä kollaasiin kokoamistasi asuista suosikkini taitaa olla tuo kolmannen rivin Converset ja nahkahame -yhdistelmä. Täytyykin itse kokeilla samantyyppistä kokonaisuutta tässä joku päivä.

  Ihanaa lauantaita sinne! http://www.arcticvanilla.com/

  • Reply Janni 8 elokuun, 2015 at 3:52 pm

   Kyllä se valkoinen taitaa loppujen lopuksi olla myös mun suosikki, mutta musta toimii kyllä myös todella hyvin. Ja toi mainitsemasi asu on ihan huippu! Kivaa viikonloppua myös sulle Anna 🙂

 • Reply Ansku 8 elokuun, 2015 at 12:44 pm

  Oijjoi, nyt on kyllä ihan megainspiroivia asukokonaisuuksia. Tykkään!

  • Reply Janni 8 elokuun, 2015 at 3:53 pm

   Samaa mieltä! 🙂

 • Reply M 8 elokuun, 2015 at 3:36 pm

  Itse tykkään myös kovasti kokomustista asuista, kaikilla muilla siis:D Oon ite tämmönen kalkkilaivan kapteeni vaaleine hiuksineen, joten pyrin käyttämään enemmän vaaleita sävyjä. Mutta pitäis varmaan testata silläkin uhalla, että näytän joltain vampyyrilta.

  • Reply Janni 8 elokuun, 2015 at 3:54 pm

   Rohkeesti vaan 🙂 Uskon, että toimii kyllä lähes tulkoon kaikilla. Ja jos itsestä tuntuu, että tarttis väriä iholle niin onneksi on itseruskettavat keksitty 😀 haha! Mukavaa lauantaita sinne!

 • Reply K=Katariina 17 elokuun, 2015 at 9:05 am

  Musta näyttää NIIN hyvältä, mietin mielessäni mikä noista olisi mieluisin, mutta en saa päätettyä, kivoja kokonaisuuksia:)

 • Leave a Reply