RELAXED BLACK DRESS

10 elokuun, 2015

Vihdoin ulos viime torstaista asua, jossa kävin Terhin kanssa siellä jo aikaisemmin mainitsemassani Street Food Thursdayssa Teurastamolla. Tuo oli ihan poikkeuksellisen lämmin ilta ja teki mieli pukea kevyt mekko päälle sen kunniaksi. Kuvissa näkyvä mekko on peräisin viime kesäiseltä Rooman reissulta Brandy&Melvillestä ja se on osoittautunut ihan älyttömän hyväksi ostokseksi. Sitä ei kovin montaa kertaa ole asukuvissa nähty, mutta päällä se on ollut tänäkin kesänä jo useasti. Tuollainen yksinkertainen musta rento mekko on varmasti yksi helpoimpia vaatekappaleita ja asustettavissa lukemattomilla eri tavoilla!

DSC_9154 DSC_9244 cats DSC_9288 DSC_9202Mekko Brandy&Melville / Ruutupaita Mango / Sandaalit Dinsko / Aurinkolasit Ray-Ban

Kuvat: Terhi Suanto

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply