AUTUMN IS COMING

11 elokuun, 2015

Syksyyn valmistautuminen on nyt virallisesti aloitettu – erhdyin nimittäin selaamaan Vagabondin tämän syksyn valikoimaa loppuviikosta Booztille ja sieltä löytyi yhtä vähän liiankin kivoja kenkiä!

cats1. Vagabond Marja 2. Vagabond Kenova

Vagabondin Kenova -nimiset chelsea bootsit ovat olleet suosikkini jo parin vuoden ajan ja ne ovat kylminä kausina varsinkin lähes kasvaneet kiinni jalkoihini. Kyseiset kengät ovat äärimmäisen hyvät jaloissa ja sopivat mielestäni melkeinpä asuun kuin asuun. Olen haaveillut samasta kenkämallista normaalin nahkan sijaan myös kiiltonahkaisina, mutta sellaisia ei ole ollut tuotanossa ainakaan pariin vuoteen. Nyt sellaiset kuitenkin vihdoin lävähtivät silmieni eteen Booztin valikoimaa selaillessani, enkä aikaillut kyllä hetkeäkään tilauksen kanssa. Kiiltonahkaiset Kenovat näyttävät täydellisiltä ja olen aivan varma, että ne tulevat edeltäjiensä rinnalla ihan todella kovaan käyttöön!

Viime aikoina olen ihastellut kovasti myös mokkaisia terävämmällä kärjellä varustettuja nilkkureita. Nyt kun satuin löytämään haluamani näköisen mallin Vagabondin valikoimasta, niin päätin tilata sen kotiin ainakin testattavaksi. Mulla on kyllä vahva luotto kyseisen merkin kenkiin, eikä minulta tennareita lukuunottamatta muita oikein edes löydykään. Vagabondin kengissä on kyllä hinta/laatu -suhde vertaansa vailla ja kengät ovat kivan yksinkertaisia ja klasissia malleja. Materiaalina tuo mokka ei varmastikaan ole se järkevin valinta Suomen ilmastoon, mutta ehkäpä joidenkin hyvien suoja-aineiden avulla kengät saisi pysymään kuosissa. Ei noita kyllä kaikista pahimmilla loskakeleillä kannata jalkoihinsa vetää!

Toivottavasti molemmat popot vakuuttavat myös livenä!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply