ARKIASU

12 elokuun, 2015

Luonnoksiin oli jäänyt roikkumaan asukuvia viime viikon alulta, jolloin lämmin aalto ei selvästikään ollut vielä osunut Helsinkiin. Sen kertovat pitkät farkkujen lahkeet ja rotsi, joista kummatkin on saanut viime päivien aikana heivata kaappien perälle. Kuvissa näkyvä takki on ollut yksi parhaista ostoksista ikinä, vaikka muistan pähkäilleeni sen ostopäätöstä aikoinaan naurettavan kauan. Se on peräisin muutaman vuoden takaa Barcelonan reissulta ja sitä on tullut käytettyä ihan tolkuttoman paljon. Epäilin silloin kaupassa noita vajaamittaisia hihoja, mutta juuri niiden ansiosta se on ollut luottotakkini jo monena kesänä. Armeijanvihreä on ehdottomasti omia suosikkivärejäni pukeutumisessa ja tuossa takissa sävy lähentelee täydellisyyttä!

Nämä kuvat ovat napattu eräänä päivänä lounastauolla työpäivän keskellä, kun treffattiin Saran kanssa sushin merkeissä. Asu kuvastaa hyvin meikäläisen arkivaatetusta, sillä tämän tapaisia asuja tulee vedettyä päälleen harvase päivä toimistolle lähtiessä. Näitä useammin blogiin päätyy kuitenkin vapaa-ajan asuja, sillä arkipäivisin minulla ei luonnollisestikaan kulje hovikuvaajaa mukanani 😀 Täytyy kai alkaa järjestämään näitä lounastreffejä useammin!

DSC_0805 DSC_0832 DSC_0811 DSC_0823 DSC_0814Takki Zara / T-paita ja farkut Gina Tricot* / Kengät Vans* / Laukku Pull&Bear / Aurinkolasit Ray-Ban

* = Saatu

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

♥ Janni

1 Comment

  • Reply Linda 13 elokuun, 2015 at 2:12 pm

    Kiva asu, tällaset perusasut kyllä vaan toimii! 🙂 Ps. Mitä kynsilakkaa sulla on näissä kuvissa?

  • Leave a Reply