WHAT SHOULD I DO?

13 elokuun, 2015

DSC_0067Ai että miten voikaan päätöksen teko olla välillä hankalaa pienissäkin asioissa. Olen pohtinut pääni puhki tämän viikon ajan, että ostaisinko perjantain lipun Flowhun vai jättäisinkö festarit tänä vuonna kokonaan väliin. Olen ollut niin paljon menossa viime aikoina, että toisaalta olisi kiva ihan vain olla kotona ja ottaa rennosti. Toisaalta kuitenkin huomiseksi on luvattu ihan mahtavaa säätä ja huomenna lavalle nousevat omat suosikkini koko festarikattauksesta. Lisäksi mestoilla olisi ihan huikeita tyyppejä, joiden kanssa pääsisin iltaani viettämään.  Flow oli kyllä yksi viime kesän kohokohdista hmmmm… Kauaa ei ole enää aikaa pähkäillä ja homman täytyy kyllä ratketa ihan näillä näppäimillä. What should I dooooo??DSC_0023 DSC_0001 DSC_0086Liivi Mango / Shortsit ja toppi Zara / Sandaalit Dinsko / Aurinkolasit Ray-Ban

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Annika 13 elokuun, 2015 at 7:17 pm

  NO MITÄS LUULET???

  • Reply Janni 13 elokuun, 2015 at 9:12 pm

   NO LUULEN ET MUL ON NYT LIPPU!!

 • Reply Anne 13 elokuun, 2015 at 8:18 pm

  Kotona ehtii olla sitten talvellakin… 🙂

  • Reply Janni 13 elokuun, 2015 at 9:13 pm

   Toi on niin totta! Lippu ostettu!!

 • Reply a 13 elokuun, 2015 at 8:52 pm

  No tottakai lähdet! Koko kesä ollaan odotettu näitä kauniita kelejä ja nyt vihdoin kun niitä on niin nyt pitää luoda niitä muistoja ja mennä!!! Kyllä sitä kerkeää syksyn iltoina ja talvella lepäämään.

  • Reply Janni 13 elokuun, 2015 at 9:13 pm

   Lippu ostettu! Oikeassa olet! 🙂

  Leave a Reply