FLOW WEEKEND AHEAD

14 elokuun, 2015

Kyllä siinä nyt kävi kuulkaa niin iloisesti, että meikäläinen eilisten pohdintojen tuloksena osti liput sinne Flowhun! Varmasti ihan mahtavat festarit tulossa, enkä varmalla kadu päätöstä lähteä paikan päälle fiilistelemään. Kuten jo pari teistäkin sanoi, niin kyllä kotona levätä kerkeää sitten syksyn pimeinä iltoina ja talvipakkasilla. Tää kesä on vaan kerran, joten otetaan siitä kaikki irti!

Alla fiiliksiä viime vuodelta..

flowii flowiiii flowiii

Nähdään Suvilahdessa!

– Janni

8 Comments

 • Reply Hohjoijaa 14 elokuun, 2015 at 10:23 am

  Mun täytyy sanoo et sun blogista on tullut vähä tylsä.
  Joka kerta päivän asua, kollaaseja kengistä/ vaatteista..edellisen kesän/ jonkun tapahtuman kuvia.
  Seisot ja tässä päivän asuni..
  Tylsää.
  Missä on kuvia koirastanne, kodista..
  Tai jotain piristystä sun blogi kyllä kaipailee.

  • Reply Janni 14 elokuun, 2015 at 1:09 pm

   Myönnettäköön, että viime aikoina ajan sekä ehkä vähän myös motivaation puutteen vuoksi on jäänyt blogi hieman sivummalle. Enkä yhtään ihmettele, että se näkyy myös teidän lukijoidenkin silmään. Tällaisia kausia tulee tietyin väliajoin, mutta kyllä niistä aina ennenkin on noustu 🙂 Kokopäivätyö on verottanut varmasti oman osansa siihen nähden, kun aikaisemmin tein vain muutaman työvuoron viikossa. Silloin jäi blogin kirjoittamiselle ja valokuvaamiselle rutkasti enemmän aikaa. Olen itseasiassa jopa ylpeä siitä, että olen tämän hektisen kesän aikana onnistunut näinkin hyvin ylläpitämään blogia. Kiitos palautteesta ja ehkäpä tämä tästä normalisoituu pian! 🙂

 • Reply Vans 14 elokuun, 2015 at 4:20 pm

  Moi! Sattuisko sulla olemaan ennakkotietoa milloin seuraavat cape Universalin ystikset pidetään!!? 🙂

  • Reply Janni 15 elokuun, 2015 at 12:34 am

   Hmmm varmaankin syys-lokakuussa 🙂 Sen tarkemmin en osaa valitettavasti sanoa!

 • Reply Sandra 14 elokuun, 2015 at 9:14 pm

  Täytyy komppaaedellistä kommentoijaa. Oon seurannu sua pitkään, mut nyt sun blogi on vain varjo entisestä. Missä on se inspiroiva Janni jonka blogiin ihastuin? Ymmärrän että blogin kirjottaminen on henkilökohtainen juttu ja jokaiselle bloggaajalle tulee se piste jossa on aika jättää hyvästit blogille. Ei voi feikkaa.

  • Reply Janni 15 elokuun, 2015 at 12:35 am

   Mikä täältä on jäänyt puuttumaan? En ole heittämässä hyvästejä missään nimessä!

 • Reply Ninni 15 elokuun, 2015 at 6:26 am

  Olen samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa. Blogisi on nykyään sanalla sanoen tylsä. Postaukset ovat jokseenkin saman toistoa ja niistä ei saa oikein mitään irti. Ymmärrän kuitenkin toki että työssäkäyvällä ihmisellä menee aikaa muuhunkin kuin blogin päivittämiseen.

  • Reply Janni 15 elokuun, 2015 at 2:48 pm

   Nyt on kannustava ilmapiiri 🙂

  Leave a Reply