FLOW OUTFIT

17 elokuun, 2015

Flow Festivaalien yksi parhaita puolia on ehdottomasti se, miten hyvin jengi panostaa festaripukeutumiseen. Ympärillä kuhisee mielenkiintoisia asuyhdistelmiä ja inspiraation tulva on taattu. Meikäläinenhän teki lopullisen päätöksen festareille lähtemisestä vasta edellisenä iltana, eikä asupohdinnoille luonnollisesti siinä jäänyt pahemmin aikaa. Sain pakattua laukun valmiiksi ja meninkin perjantaina töistä suoraan Saralle vaihtamaan vaatteita ennen Suvilahteen siirtymistä. Näin ollen päälle valikoitui melko perusjuttuja, mutta viihdyin alla näkyvässä festariasussani ihan mainiosti. Mukana oli lisäksi myös takki, joka koki illan aikana kovia. Se nimittäin unohtui meikäläiseltä näiden asukuvien ottamisen yhteydessä maahan makaamaan ja myöhemmin vielä terassipöytään 😀 Juoksin siis takkini perässä pariinkin otteeseen, mutta onneksi se kuitenkin löytyi molemmilla kerroilla haha!

DSC_2588 DSC_2612 DSC_2598 DSC_2622 DSC_2594

Toppi Brandy&Melville / Shortsit ja laukku second hand / Ruutupaita Mango / Liivi H&M / Kengät Bershka

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

– Janni

No Comments

Leave a Reply