THE CUTE ONE

19 elokuun, 2015

Kuvailin viime viikolla kotona ihan muita juttuja ja satuin räpsäisemään Jetistä muutamat testikuvat, kun säädin samalla kameran asetuksia. Kuvat koneelle siirrettyäni huomasin, että spontaanisti napsastuista kuvista tuli ihan supersöpöjä. Tuosta karvaisesta kaverista ei ole aikoihin näkynyt merkkiäkään täällä blogin puolella ja joku siellä kerkesikin jo ilmaista ikävänsä. Eilisen postauksen vanhoja kuvia selatessani tuli muuten mieleen, että blogin alkuaikoina yleisimmät kommentit olivat kyselyjä Jetin rodusta. Sitä udeltiin melkeinpä jokaisessa postauksessa hiustenpidennyksiin ja hampaiden valkaisuun liittyvien kommenttien ohella 😀 haha. Silloin tuo nappisilmä taisikin olla paljon suuremmassa roolissa blogissa!

Näiden kuvien myötä ihanaa keskiviikkoa kaikille ♥

DSC_9671 DSC_9657 DSC_9669

Ps. joko huomasitte Indiedaysin uudistetun sivuston? Itse olen siitä todella innoissani ja uusi ilme näyttää vielä entistäkin freshimmältä 🙂 Kommentoikaa ihmeessä, että mitä mieltä olette!

 

– Janni

9 Comments

 • Reply nanette 19 elokuun, 2015 at 8:56 am

  Jeti on ihana! Olen enemmän kissaihmisiä, vaikka meidän perheessä on koiriakin ollut, niin itelläni on tällä hetkellä vain yksi kissa. Mutta ihan kuvista jo näkee, että Jeti on juuri sen kaltainen koira mistä mä tykkään, pieni, hassu ja hyvällä luonteella varustettu, sellanen hyvä ystävä ennemmin kuin vain koira. 🙂

  • Reply Janni 19 elokuun, 2015 at 9:08 am

   Voi ihana kommentti! 🙂 Ja kuvaus Jetistä osui kyllä täysin oikeaan! Kiitos <3

 • Reply Juuls 19 elokuun, 2015 at 10:08 am

  Sataprosenttisena koiraihmisenä pakko sanoa että ihania kuvia 🙂 ja omasta mielestäni sivun uudistus on epäkäytännöllinen, kun jotain klikkaa niin avautuu uusi välilehti eikä pysy samalla sivulla. Ei pysty lukemaan yhtä postausta ja sitten palaamaan takaisin siihen missä kaikki on listattu. Ei sivusto ennenkään ollut toimiva mutta nyt vielä huonompi. Enkä myöskään tykkää siitä että blogit on jaoteltu. Ennen pystyi selaamaan ja avaamaan ne postaukset jotka vaikuttivat mielenkiintoisilta mutta nyt kun blogit on jaoteltu niin pitäisi useammassa paikassa käydä katsomassa.

  • Reply Janni 21 elokuun, 2015 at 8:44 am

   Hmmm outoa! Mitä selainta käytät? Mulla ei aukea uusia välilehtiä klikkaillessa, eikä sen niin pitäisi ollakaan. Toivottavasti ongelma korjaantuu 🙂 Laitoin palautteesi eteenpäin!

   • Reply Juuls 23 elokuun, 2015 at 1:48 pm

    No yleensä selaan iphonella tai ipadilla ja niissä molemmissa indiedaysin sivut eivät ole yhtään toimivat. Ainakin niissä postaukset aukeavat uudessa välilehdessä kun klikkaa tuosta pääsivulta missä on kaikki postaukset.. Se on hieman rasittavaa jos haluaisi lukea useamman postauksen kun sitten joka kerran jälkee pääsivu pitää ladata uudestaan.. Hienoa jos palaute menee tätä kautta eteenpäin. Koska olen harkinnut antavani tästä indiedaysille palautetta mutta en ole saanut aikaiseksi kun se pitäisi tehdä sähköpostitse..

 • Reply Rousss 19 elokuun, 2015 at 11:48 am

  Sana fresh on hieman liian loppuun kulutettu täällä blogien puolella, menettänyt itselläni ainakin kyllä täysin merkityksensä.

  Mutta ihania kuvia jetistä. 🙂

  • Reply Janni 21 elokuun, 2015 at 8:43 am

   Kiitos paljon 🙂 Kyllä tuo fresh ainakin tähän kohtaa mielestäni sopii! 🙂

 • Reply Nimetön 19 elokuun, 2015 at 4:10 pm

  Ihania kuvia nappisilmästä….koirat on vaan niin ihania

  • Reply Janni 21 elokuun, 2015 at 8:41 am

   Kiiitos!<3

  Leave a Reply