KUIVIEN HIUKSIEN PELASTUS

20 elokuun, 2015

Luvassa pitkästä aikaa hiusjuttuja – olen nimittäin löytänyt sen verran hyvän tuotesarjan, että mun on ihan pakko vinkata siitä teillekin!

Olen jo useamman vuoden ajan vannonut Davinesin Ol Oil -hiusöljyn nimeen, vaikka todella monia muitakin vastaavanlaisia tuotteita on tullut kokeiltua. Aina kuitenkin palaan tuohon tuttuun ja turvalliseen, sillä se tuntuu toimivan omissa hiuksissani parhaiten. Siinä on ihana koostumus, koukuttava tuoksu ja se jättää tällaisen kuivan korpputukankin uskomattoman pehmeäksi. Kuukausi takaperin laivalla ollessani bongasin hyllystä ison kasan Davinesin tuotteita ja huomasin, että Ol -sarjasta löytyy myös shampoo ja hoitoaine. Näin on voinut olla jo pitkään, mutta jotenkin olin onnistunut missaamaan tällaisen tärkeän tiedon. Olisin nimittäin varmasti hankkinut nuo putelit itselleni jo aikoja sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Minulla oli korkeat odotukset Ol Oil -sampoolle ja -hoitoaineelle, mutta pettyä ei todellakaan tarvinnut. Hiukset ovat jääneet suihkun jälkeen todella pehmeiksi ja takuista ei ole ollut tietoakaan. Harja liukuu sulavasti hiusten läpi ja öljy viimeistelee lopputuloksen. Sama koukuttava tuoksukin pysyy nyt hiuksissa pidempään!

Voin ehdottomasti itse suositella kyseistä tuoteperhettä ainakin kaltaisilleni luonnonkiharan, karhean ja kuivan tukan omistajille. Helpottaa elämää kummasti, kun letti pysyy sileänä ja pehmoisena aina seuraavaan pesukertaan asti!

DSC_8748-2 DSC_8770-2

Ol -tuotesarja lupaa kaunistaa rasittuneita hiuksia jättäen ne pehmeiksi, kiiltäviksi ja terveen näköisiksi. Tuotteet nopeuttavat hiusten kuivumista ja auttavat suojaamaan hiuksia lämpökäsittelyn aiheuttamilta vaurioilta. Tuoteperhe sisältävät roucou- sekä ruusuöljyä ja ovat parabeenittomia sekä sulfaatittomia!

♥ Janni

6 Comments

 • Reply Mia 20 elokuun, 2015 at 6:51 pm

  Omistan myös luonnonkiharat, kuivat ja kaikenmaailman suoristuskäsittelyiltä rasittuneet hiukset, joten apua tosiaan tarvitaan tämänkin pehkon kanssa! 😀 oon käyttänyt viime vuodet yleensä redkenin all softia pesuihin, mutta hakusessa on ollut jo vähän aikaa jokin uusi, toimiva sarja! Ootko todennut tämän olevan kaikkein parhain sun tukalle? Voittaako mielestäsi esim. redkenit ja lanzat? Kiitos etukäteen vastauksista, mahtavaa kuulla vinkkejä muilta pörröpäiltä! :D<3

  • Reply Janni 21 elokuun, 2015 at 8:34 am

   Kuulostaa tutulta! Joka suihkun jälkeinen suoristusprosessi on syy myös siihen, että mun letti ei ikinä kasva tätä nykyistä mittaa pidemmäksi. Tuo Redkenin All Soft -sarja on ollut mullakin käytössä ja se on kyllä myös todella hyvä 🙂 Tällä hetkellä tuo Davines on kuitenkin kiilannut kärkeen ja voin lämpimästi suositella kokeilemaan sitä, kun vanhat purkit tyhjentyvät. Sulla nimittäin kuulostaa letti olevat melko samaa lajia meikäläisen kanssa!

 • Reply Salla 21 elokuun, 2015 at 6:40 am

  Oi kuulostaapas hyvälle! Karhea luonnonkihara löytyy täältäkin, ja ikuinen taistelu pörröisyyttä vastaan on päivittäistä hommaa. Täytyypä tutkailla näitä tarkemmin, kiitokset vinkistä!

  • Reply Janni 21 elokuun, 2015 at 8:25 am

   Kannattaa ehdottomasti kokeilla 🙂 Sitä ei tietenkään voi varmuudella sanoa, että mikä toimii kenelläkin, mutta tämä on kyllä kokeilemisen arvoinen!

 • Reply meeri 24 elokuun, 2015 at 5:42 pm

  Mistä näitä tuotteita mahdollisesti saa?

  • Reply Janni 25 elokuun, 2015 at 10:35 am

   Netistä ja tietyistä kampaamoista 🙂 Googlettamalla selviää helpoiten!

  Leave a Reply